ravenclaw Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Cześć mam pytanie mam 48x/12x/48x kupiłem ją z orginalenym biosem i jeszcze go nie zmieniałem i mam problem Starting surface scan Good: 99.90 % Damaged: 0.00 % Unreadable: 0.10 % Surface scan completed Na każdej prawie płycie tak jest na Verbatimach, Platinum, Esperanza tylko na TDK nie ma, pozatym przy prędkości wyżeszj niz 24x w nagrywaniu i strasznie długo zamyka sesje jakieś 30 sekund?? W czym jest wina u kumpla tak nie jest a ma identyczna nagrywakre. Prosze o pomoc!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 wiesz ja kiedysmialem taki porblem z tym undreadlble i z tego co zauwazylem to byla to wina nera (moze jakos z lite onem nie chcial wspugrac i zostawial zawsze jedna czerwona "kropke na koncu " sprubuj innymm porgsem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Oki dzięki idę poszukać programu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 CDRWIN - bardzo dobry progs do wypalania. Szczerze polecam. Nadaje sie do palenia i filmow i programow (kopiuje zabezpieczenia) itd. itd. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 O clonecd tez nie mozna powiedziec nic zlego. Ostatnio sie nasluchalem duzo wad nero wiec bede musial zmienic oprogramowanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Tak, do tego LiteOn-a potrzebujesz najnowszej wersji Nero! Ze starszymi albo nie działa, albo dzieją się cuda wianki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Oki sprawdziłem i to przez NERO tak sie dzieje teraz wypalam CD MAtem i mam zamiar sciagnać CDRWIN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A do kopiowania 1:1 - Alcohol 120% rulezzz!!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fields Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja od dawna uzywam CD Mate do wsiego nagrywania, Clonika nowego z profilerem do zabezpieczeń a Feurio do muzyki. I mam spokoj :) a nero?? nigdy go nie lubialem...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizeh Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Nieco odbiegnę od tematu... Jak nagrać płytkę audio z dołączonym videoclipem? Jaki wybrać format płyty audio/data/multimedia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 OKi dzięki teraz dobrze wypala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...