peress Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Mam program bulletproof ftp, jestem podlaczony przez dialog, mam dynamicznie przydzielany ip. Wewnatrz sieci, kiedy stawiam serwerka wszystko dziala bez zarzutow, lecz nie ma dostepu z zewnatrz. Prosze o pomoc. THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 skladnia dla explorera (jesli nie uzywasz innego klienta ftp) powinna byc taka: ftp://login:haslo@aktualny_adres_ip/sciez...atalogu_domowym jesli stworzysz konto o loginie anonymous i nie ustawisz hasla to skladnia uprosci sie do ftp://aktualny_adres_ip/ pamietaj, ze jezeli nie zadajesz w skladni zadnego pliku to explorer poprosi o liste plikow z serwera FTP - otrzyma ja, jezeli w ustawieniach DIRECTORIES zaznaczyles pole LIST; jesli tego nie zrobiles explorer zwroci blad; nei wiem czy cos ci to pomoze ale nie sprecyzowales pytania - co to znaczy, ze nie ma dostepu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Prawdopodobnie nie masz przekierowanych portów z wewnatrz sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peress Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Nikt nie moze sie polaczyc z moim serwerem, tylko kiedy ja lacze sie ze swojego kompa to wszystko jest wporzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peress Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Co oznacza, ze nie mam przekierowanych portow z wewnatrz sieci ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 a jak lub za pomoca jakiego programu majac zalozone konto shellowe na sieci ustawic uzytkownikow na tych z ograniczonym dostepem i tych z pelnym czyli mnie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 aha i tak zeby rownoczesnie mogli z tego konta korzystac bo jak na razie to tylko 1 osoba moze byc polaczona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...