frondziak Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 witam kupiłem na allegro kartę graficzną jak w temacie. Niestety niewiadomo jaki jest producent. Czy można poznać po wyglądzie karty producenta? Laminat karty ma kolor niebieski (może to gigabyte), na radiatorze i wentylu jest logo nVidia. Wygląd radiatora przypomina słońce :) Karty jeszcze nie odebrałem więc nieznam innych informacji, mogę ewentualnie podać linka do aukcji pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Mozesz podac, a noz widelec ktos na to wpadnie. BTW czemu akurat 5600? To padlina nie warta swojej ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frondziak Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 http://allegro.pl/item93508935_g_force_fx_...b_128_bit_.html obecnie mam winfasta fx5200, powód kupna 5600 jest banalny, brak większek kasy na kupno czegoś lepszego, nie załamuj mnie że kupiłem takiego shita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Hmmm... Jesli miales 5200 z pamieciami 64 bit to roznica bedzie spora, jesli ten fx 5200 byl w miare porzadny to zmiana byla bez sensu, roznica wydajnosci znikoma :/ Za 150 zl to juz mogles GF4 Ti kupic. Edytowane 24 Marca 2006 przez kain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dokladnie 4ti bylby o wiele lepszym wyborem ! Nie wspomne o takiej drobnostce , ze za 199zl mozna nowego 9550 128bit kupic... Ogolnie rozumiem akt desperacji spowodowany malym zasobem portfela , ale o wiele lepiej mogles ta kase wykorzystac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frondziak Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 no cóż, wybierając karte graficzną za mało czasu widać spędziłem na necie szukając info co najlepsze w danej cenie itd. najwyżej sprzedam na allegro i kupie coś innego :) lepiej powiedzcie co to za karta? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) fx to znaczy ze pierwszy lepszy radek 9550@ zmiata go z powierzchni ziemii:P prawda jest taka że ani jedno ani 2 nie jest już dość szybkie więc nie ma się czym przejmowac żeby kupić cos sensownego musiałbyś wysupłać 300:/ ja bym się nie babrał w sprzedawanie tego i kupowanie 9550 podkręć to i ciułaj kase na coś nowego z tym że to staroć jest moze mieć paste wyschnietą pod wiatrakiem możliwe że trzebaby przesmarować nową co by lepiej odprowadzało się ciepło EDIT: spoko skoro linuks i sterowniki i takie sprawy to tylko jeżeli czujesz niedosyt i chęć zabawy sprzętem: kręcić i tyle zadbac o fajne chłodzenie:P a reszta jak wyżej Edytowane 24 Marca 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frondziak Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 wybór nvidii a nie ati był świadomy, w linuksie jest o wiele lepsze wsparcie dla tych sterowników, windowsa odpalam czasami żeby zagrać sobie np. w COD2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...