::snoopy:: Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Sciągałem niedawno programik WDCLEAR, rozpakowałem go na pulpit ( :mur: ) obczaiłem go ale chciałem wyrzucić bo znalazłem na lepszej stronce lepsze pliki. Problem w tym że ten plik mi się nie chce usunąć ["Plik jest użuwany przez inną osobę lub program. Zamknij aplikację która może używać tego pliku..."] :mur: Próbowałem nawet w trybie awaryjnym ale bez skutku. Jak wywalić ten szmel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Sproboj programu KillBox.Znajdziesz na google a jak nie to napisz do mnie podesle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Też tak mam od czasu do czasu ale z wirusami :lol2: Musisz powyłączać WSZYSTKIE niezbędne do pracy systemu zadania (usuniesz je poprzez menedżer windows). Wtedy powinieneś bezproblemowo go usunąć. Lepszym tzn. prostszym i szybszym sposobem jest usunięcie go z drugiego windowsa. (Ja mam u siebie 2 windy zainstalowane więc "no-problem" :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Luuuudzie przecież było o tym miliony razy! Zainteresuj się Unlockerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 @Nyny, dzięki tego mi trzeba było, usunęło pliczek i po problemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarsandman Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 ewentulanie wyjscie bez stosowania programow dodatkowych , wchodzisz w tryb awaryjny i usuwasz recznie( ewentulanie awaryjny z panelem i kasujesz komenda "del" i sciezka do pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...