Karczu Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Witam. Jestem w sieci, nie mam zewnętrznego IP, lecz mam jeden port pzrekierowany na mój PC. Kiedy postawie FTP na tym porcie ktoś łączy się z nim lecz nie widzi plików. Tak samo jest w trybie pasywnym. I takie moje pytanie: Czy wystarczy 1 sforwardowany port aby postawić FTP? Jeżeli tak to peoszę o podpowiedzi. I żeby nie zakładać nowego tematu: Czy można na takim porcie postawić serwer HTTP? Jeżeli tak to jaki prosty program polecicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 sproboj szukac winy po stronie oprogramowania (skonfigurowanie) u mnie tez byla podobna sytuacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tEREk-071 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 jak dobrze pamietam powinienes przekierować dwa porty 21 dla połączeń i 20 do przesyłania danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jesli serwer jest za NATem to potrzebne sa dwa port 21 i jeszcze jeden zaleznie do przyjete trybu laczenia sie klientow active/passive (20 lub dowolny inny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...