Michał I. Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Witam! Niedlugo stane sie posiadaczem laptopa dell 9300 i w zwiazku z tym mam pytanie: Czy ktos wie czy kabel w oryginalnym zasilaczu jest wymienny? Czy bede musial kupic przejsciowke ze standardu amerykanskiego na europejski czy wystarczy kupic kabel "koniczynke" z europejska wtyczka? Za wszelkie informacje z gory dziekuje :] -- Pozdr. M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 kabel jest wymmienny bezproblemowo, lecz ja w moim zastosowałem przejsciwke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał I. Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 A mozna spytac dlaczego wybrales ta opcje?? Tzn. czy wybrales przejsciowke bo tak ci sie podobalo czy byly jakies glebsze ;) powody. -- Pozdr. M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sid86 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 tez uzywam przejsciowki, nie wiem czy w delu nie sa inne "koniczynki" bo uklad wtykow wyglada tak: o oo ale kabel jest wymienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał I. Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Rozumiem - dziekuje za wszystkie odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...