cysio Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 WWItam mam pytanko czy D-Link DSL-G604T moze sciagac net radiowy TZN chcialbym odkrecic ta mala antenke i podlaczy duza antene dachowa i czy ten AP-ek by mi sciagnol sygnal radiowy od ISP i go rozdzieli na 2 kompy po RJ-45??? Musi byc taki Apek poniewaz on wbudowany modem adsl wejscie rj-11) a za pare miechow bede przechodzi na neo i nie chcem znowu kupywac nowego Ap-ka !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 WWItam mam pytanko czy D-Link DSL-G604T moze sciagac net radiowy TZN chcialbym odkrecic ta mala antenke i podlaczy duza antene dachowa i czy ten AP-ek by mi sciagnol sygnal radiowy od ISP i go rozdzieli na 2 kompy po RJ-45??? Musi byc taki Apek poniewaz on wbudowany modem adsl wejscie rj-11) a za pare miechow bede przechodzi na neo i nie chcem znowu kupywac nowego Ap-ka !! NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysio Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 a jest jakis ktory by spelnial powyzsze tzn musialby miec : -AP punkt dostepowy kliejnt (zeby sciagal sygnal z radiowki ) -mial wbudowany modem adsl z wtykiem rj-11 zeby mozna bylo poznie podlaczyc neo -mial 2 anteny odkrecane najlepiem MIMO ja szukam od 2 dni i nic nie moge znalesc znalazlem jedynie Dlink DI-634M ale nie wiem czy bedzie mi sciagal neta radiowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 jak wyzej NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...