MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 reed i cos tam sie ruszylo z FESTO samozaciskowymi ? byles moze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 jezlei chodzi o festo moge podac namiary firmy w Łódzi gdzie mozna nabyc ich produkty.( swoja droga polecal bym zamiast szybko zlaczek , tardycyjne z nakterka i niekoniecznie festo np cammozi , smc ) , moge podeslac specyfikacje zlazcek festo mam katalog an cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Pomysł doskonały - jeśli ktoś z Łodzi lub okolic byłby skłonny wysłać stamtąd owe wybrane idealne złączki to proszę wziąć mnie pod uwagę - dziś nakładałem węże na rurki i mam na razie dosyć :wink: Jestem zainteresowany czymś co będzie pasowało na węże 12/16 i 14/18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 "]reed i cos tam sie ruszylo z FESTO samozaciskowymi ? byles moze ? Sorx Michal , jeszcze nie bylem , ale caly czas o tym pamietam. Autobusem nie chce mi sie tam tluc , a auto zona bierze ostatnio. :x Jak tylko bede mogl to lookne tam. Pamietam o tym 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 tak BTW udalo mi sie nawiazac kontakt z firma zajmujaca sie w Polsce sprzedaza wezy TYGON - tych co ostatnio byly testy... Uzgadniam wlasnie sprzedaz wysylkawa via e-mail... ceny podam jak dostane detaliczna oferte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 "]tak BTW udalo mi sie nawiazac kontakt z firma zajmujaca sie w Polsce sprzedaza wezy TYGON - tych co ostatnio byly testy... Uzgadniam wlasnie sprzedaz wysylkawa via e-mail... ceny podam jak dostane detaliczna oferte Możesz podać jej namiary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 MichalP [xsrx] co bys chcial wiedziec o zlaczkach festo , moge ci podac all informacje z cenami detalicznymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 MichalP [xsrx] co bys chcial wiedziec o zlaczkach festo , moge ci podac all informacje z cenami detalicznymi. A mógłbyś i mi podać, plisss. Na maila najlepiej, byłbym bardzo wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 JuLek co dokaldnie chcesz wiedziec bo jest tego od groma :). Dane konkretnych zlaczek ( wymiary, wielkosci gwintow ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 No przydały by się wymiary, jakaś fotka i ceny, ew. gdzie qpić. Oczywiście interesują mnie takie w granicach 12-18 mm, bo jakieś o śr. 2m mi niepotrzebne :) :wink: Może walnij nawet jakiś najbardziej interesujący fragmęcik na forum :idea: THX z góry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 JuLek zgodnie z zyczeniem :) zapraszamTu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 W siemianowicach goowno jest , ale na Allegro gostek sprzedaje : http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=11187224 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 nie uwazacie ze te szybkozlaczki maja za maly przekroj? raz jedziecie na wezach 12/16mm a potem chcecie sie przesiac na 6/8mm? czy sa jakies szybkozlaczki o wiekszym przekroju? aha i czy to jest ten cudowny wynalazek ktory nie przepuszcza wody w jedna strone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Ja tam nie mam zamiaru zjezdzac ponicej 12mm wew. ale ludzie sie pytali, to zapodalem linka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 nie uwazacie ze te szybkozlaczki maja za maly przekroj? raz jedziecie na wezach 12/16mm a potem chcecie sie przesiac na 6/8mm? czy sa jakies szybkozlaczki o wiekszym przekroju? aha i czy to jest ten cudowny wynalazek ktory nie przepuszcza wody w jedna strone? tak są np Kisan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 MichalP: Wiadomo już coś więcej o wężach TYGON? Pozdrawiam Maluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 jezlei chodzi o festo moge podac namiary firmy w Łódzi gdzie mozna nabyc ich produkty.( swoja droga polecal bym zamiast szybko zlaczek , tardycyjne z nakterka i niekoniecznie festo np cammozi , smc ) , moge podeslac specyfikacje zlazcek festo mam katalog an cd sorka ze odgrzebuje stary temat .. wiesz moze ktos gdzie dostane w Łodzi złączki cammoziego?? tam gdzie sa namiary na dystrybutorow to znalazlem cos takiego :lol: ŁÓDZKIE BIBUS MENOS Sp. z o.o. Biuro Handlowe i sklep ul. Obornicka 227, 60-650 Poznań tel.: 61/ 842 94 09, 61/ 842 91 27 fax: 61/ 842 92 68, 61/ 842 91 28 e-mail: bh.poznan@bimen.com.plhttp://www.bimen.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Jak juz odgrzebano tego starocia to co sie ruszylo w temacie wezy- TYGON... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Da sie wogole dostac takie zlaczki z przeswitem 12mm??? Wiekszosc z tych co widzialem w srodku ma zwezenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 nie wazne jaki przeswit ;) wazne zeby weze 12 na to pasowaly.. qrde ludy z Łodzi to sprawa super pilna nie cierpiaca zwloki.. plizzz help.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...