Skocz do zawartości
Gość

Licznik Liczby Macha :>

Rekomendowane odpowiedzi

jak w tytule potrzebuje taki licznik z miga-15 lub czegos innego. jedyne kryterium to zakres od 0 do 1 kiedys byl na allegro ale od dluzszego czasu cisza :(

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w tytule potrzebuje taki licznik z miga-15 lub czegos innego. jedyne kryterium to zakres od 0 do 1 kiedys byl na allegro ale od dluzszego czasu cisza :(

Popytaj u "Ruskich" może załatwią :lol2: A tak poważnie to nie wiem skąd takie coś wziąć...

BTW: Po co Ci on??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do samochodu, fajnie bedzie wygladal :D jadac 100km/h bedzie mi pokazywal ok 0.1 maha :D

sztuczny horyzont tez bedzie [;

Buhehehe ;] Rozwaliles mnie tym postem ;]

Ludzie to maja pomysly ;) Poza tym, zawsze mozesz w samochodowym liczniku cosik pozmieniac - widzialem mase "naklejek" na allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buhehehe ;] Rozwaliles mnie tym postem ;]

Ludzie to maja pomysly ;) Poza tym, zawsze mozesz w samochodowym liczniku cosik pozmieniac - widzialem mase "naklejek" na allegro.

Ale naklejka to nie to samo co licznik Macha prawda...

Ej tak BTW czy Mah to się przypadkiem nie tak pisze Mach <_< Bo nie wiem...

Poszukaj w jakimś demobilu.

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskaźnik G se zamontuj... Ludziom to sie nudzi. Jeszcze zobaczysz na jakiego idiote wyjdziesz, jak jakaś laska zapyta, po cholere Ci te wszystkie mierniki;] No offence;]

EDIT:

Poza tym nie wiem za bardzo jak chcesz taki wskaźnik z myśliwca zamontowac w samochodzie... Na dachu?:> Nie prościej byloby zmienic skale na zwyklym cyfrowym liczniku km/h?

Edytowane przez und3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskaźnik G se zamontuj... Ludziom to sie nudzi. Jeszcze zobaczysz na jakiego idiote wyjdziesz, jak jakaś laska zapyta, po cholere Ci te wszystkie mierniki;] No offence;]

A może On tworzy samoloto-samochód(głupia nazwa) <_< A ten wskaźnik G to ja już w jakimś samochodzie widziałem <_< Chyba w Corvette jak mnie pamięć nie myli... I nawet fajna zabawka będzie widział jakie przeciążenia osiąga :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D to powiem jes ze lacimy z predkoscia 0.15 macha [; wznoszac sie pod kontem n* z predkosca wznoszenia z :D

ze wskaznikiem przeciazenia to fajny pomysl :D jak nie znajde to sam zrobie na allegor akcelerometry byly kiedys analogowe:>

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może On tworzy samoloto-samochód(głupia nazwa) <_< A ten wskaźnik G to ja już w jakimś samochodzie widziałem <_< Chyba w Corvette jak mnie pamięć nie myli... I nawet fajna zabawka będzie widział jakie przeciążenia osiąga :lol2:

Wskaźnik G amerykańce montuja teraz w kazdym droższym samochodzie:> Kompletnie nie rozumiem po co... Jak to trafnie ujął Jeremy Clarckson - jeśli jedziesz na tyle ostro, zeby generowac zauważalne przeciązenia, to lepiej patrz na droge, nie na licznik:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale z mysliwca fajniesze sa [; i te z mysliwca swieca w ciemnosciach :D a samoloty to jedna z mojch pasji [;

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zyroskop sobie załatw z czołgu T55 i obrotomierz tylko ze silnikV12 kreci tylko 3k rpm.... ale i to da sie przerobic ;D do tego wskaznik pradu ladowania only -100A do 800A.No i temperature oleju. Jedno ale wszystko zasilane z 24V :) Wszystkie swieca w nocy bo w czarnobylu byly robione :D

Ps. Silnik w T55 ma 12 cylindrów po 4 zaworki na cylinder moc 530Km przy zużyciu paliwa do 400L na 100km w ciezkich warunkach.Doliczyc nalezy gdzieś z 10l oleju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oo takie cos sobie wstawie http://www.allegro.pl/item92964009_kaseta_...alizacyjna.html :D tylko do czego by to podlaczyc?

Yyyyy - robisz sobie chowane podwozie w samochodzie, jak w tym Lotusie Bonda w "The spy who loved me"?:>

Czy moze ma to byc podłączone do drzwi, tudzież klapy bagażnika/silnika? Toż to jeszcze wiekszy lol niz wariometr:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to lepiej wydrukowac nowa tarcze na jakiejs folii czy cos.

bardzo mi sie podobalo jak w filmie taxi nie pamietam tylko w ktorym. w tym co byl ten peugeot odpalany na slowo "ninja" :D koles mial wysowane skrzydla jak przeskakiwal przez plot na lotnisko to mu sie wysowalo kilka dodadkowych paneli ze wskaznikami:> to bylo fajne :D

patrzcie ile fajowych wskaznikow ma mig25 :D http://www.tayyareci.com/rus-ucaklari/imag...r/mig/Mig25.jpg

zamiast recznego fajnie by wygladala dzwignia katapulty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrzcie ile fajowych wskaznikow ma mig25 :D http://www.tayyareci.com/rus-ucaklari/imag...r/mig/Mig25.jpg

zamiast recznego fajnie by wygladala dzwignia katapulty :D

Wytnij przód auta i pospawaj z tym kokpitem :P

btw. Chyba bym się prędzej zes... niż się w tym połapać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi