Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) jak w tytule potrzebuje taki licznik z miga-15 lub czegos innego. jedyne kryterium to zakres od 0 do 1 kiedys byl na allegro ale od dluzszego czasu cisza :( Edytowane 24 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 jak w tytule potrzebuje taki licznik z miga-15 lub czegos innego. jedyne kryterium to zakres od 0 do 1 kiedys byl na allegro ale od dluzszego czasu cisza :( Popytaj u "Ruskich" może załatwią :lol2: A tak poważnie to nie wiem skąd takie coś wziąć... BTW: Po co Ci on?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 zadzwoń do jednośtki wojsk powietrznych albo ci wymontują z jakiegoś grata albo powiedzą ci gdzie jest demobil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 BTW: Po co Ci on?? do samochodu, fajnie bedzie wygladal :D jadac 100km/h bedzie mi pokazywal ok 0.1 maha :D sztuczny horyzont tez bedzie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 do samochodu, fajnie bedzie wygladal :D jadac 100km/h bedzie mi pokazywal ok 0.1 maha :D sztuczny horyzont tez bedzie [; Buhehehe ;] Rozwaliles mnie tym postem ;] Ludzie to maja pomysly ;) Poza tym, zawsze mozesz w samochodowym liczniku cosik pozmieniac - widzialem mase "naklejek" na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 myslalem jeszcze nad wariometrem, ale zadko jest okazja zeby mogl cokolwiek pokazac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Buhehehe ;] Rozwaliles mnie tym postem ;] Ludzie to maja pomysly ;) Poza tym, zawsze mozesz w samochodowym liczniku cosik pozmieniac - widzialem mase "naklejek" na allegro. Ale naklejka to nie to samo co licznik Macha prawda... Ej tak BTW czy Mah to się przypadkiem nie tak pisze Mach <_< Bo nie wiem... Poszukaj w jakimś demobilu. Edytowane 24 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 masz racje [; mach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Wskaźnik G se zamontuj... Ludziom to sie nudzi. Jeszcze zobaczysz na jakiego idiote wyjdziesz, jak jakaś laska zapyta, po cholere Ci te wszystkie mierniki;] No offence;] EDIT: Poza tym nie wiem za bardzo jak chcesz taki wskaźnik z myśliwca zamontowac w samochodzie... Na dachu?:> Nie prościej byloby zmienic skale na zwyklym cyfrowym liczniku km/h? Edytowane 24 Marca 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Wskaźnik G se zamontuj... Ludziom to sie nudzi. Jeszcze zobaczysz na jakiego idiote wyjdziesz, jak jakaś laska zapyta, po cholere Ci te wszystkie mierniki;] No offence;] A może On tworzy samoloto-samochód(głupia nazwa) <_< A ten wskaźnik G to ja już w jakimś samochodzie widziałem <_< Chyba w Corvette jak mnie pamięć nie myli... I nawet fajna zabawka będzie widział jakie przeciążenia osiąga :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) :D to powiem jes ze lacimy z predkoscia 0.15 macha [; wznoszac sie pod kontem n* z predkosca wznoszenia z :D ze wskaznikiem przeciazenia to fajny pomysl :D jak nie znajde to sam zrobie na allegor akcelerometry byly kiedys analogowe:> Edytowane 24 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 A może On tworzy samoloto-samochód(głupia nazwa) <_< A ten wskaźnik G to ja już w jakimś samochodzie widziałem <_< Chyba w Corvette jak mnie pamięć nie myli... I nawet fajna zabawka będzie widział jakie przeciążenia osiąga :lol2:Wskaźnik G amerykańce montuja teraz w kazdym droższym samochodzie:> Kompletnie nie rozumiem po co... Jak to trafnie ujął Jeremy Clarckson - jeśli jedziesz na tyle ostro, zeby generowac zauważalne przeciązenia, to lepiej patrz na droge, nie na licznik:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 zawsze to bonusowy wskaznik jest [; lubie wskazniki [; takie moje zboczenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dobra, to powiedz jeszcze, po co Ci wskaźnik z mysliwca... Zmien skale w zwyklym liczniku km/h i po kłopocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) ale z mysliwca fajniesze sa [; i te z mysliwca swieca w ciemnosciach :D a samoloty to jedna z mojch pasji [; Edytowane 24 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dobra ale te z mysliwca mierzą predkośc za pomocą oplywu powietrza, nie ruchu kól:> Chcesz zamontowac go na dachu czy gdzie?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dobra ale te z mysliwca mierzą predkośc za pomocą oplywu powietrza, nie ruchu kól:> Chcesz zamontowac go na dachu czy gdzie?:> Hehe stoi na światłach, wietrzny dzień i jedzie 0.05 Macha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) no wiem. zamontuje przed chlodnica, obok intercoolera dokladnie [; oo takie cos sobie wstawie http://www.allegro.pl/item92964009_kaseta_...alizacyjna.html :D tylko do czego by to podlaczyc? Edytowane 24 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ale ty masz pomysly :D Zycze powodzenia. Moze na e-bay'u poszukaj takowego licznika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 zadzwonie do agencji mienia wojskowego. moze oni cos maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Arnie, przypomnij. Ty masz Evo czy Lancera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Zyroskop sobie załatw z czołgu T55 i obrotomierz tylko ze silnikV12 kreci tylko 3k rpm.... ale i to da sie przerobic ;D do tego wskaznik pradu ladowania only -100A do 800A.No i temperature oleju. Jedno ale wszystko zasilane z 24V :) Wszystkie swieca w nocy bo w czarnobylu byly robione :D Ps. Silnik w T55 ma 12 cylindrów po 4 zaworki na cylinder moc 530Km przy zużyciu paliwa do 400L na 100km w ciezkich warunkach.Doliczyc nalezy gdzieś z 10l oleju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 dobrze wiesz pocus [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 oo takie cos sobie wstawie http://www.allegro.pl/item92964009_kaseta_...alizacyjna.html :D tylko do czego by to podlaczyc?Yyyyy - robisz sobie chowane podwozie w samochodzie, jak w tym Lotusie Bonda w "The spy who loved me"?:> Czy moze ma to byc podłączone do drzwi, tudzież klapy bagażnika/silnika? Toż to jeszcze wiekszy lol niz wariometr:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Jak tak patrzę co Arnie próbuje zrobić z tym samochodem, to mi się wydaje, że On kombinuje jakiś pojazd w którym będzie chciał światem zawładnąć :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ejj a moze oprocz tego macha katapulte ? :D a nie dalo by sie obciazyc wskaznika od predkosci ^^ zmienic km/h na machy i ladnie przerobic korektorem cyferki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 to lepiej wydrukowac nowa tarcze na jakiejs folii czy cos. bardzo mi sie podobalo jak w filmie taxi nie pamietam tylko w ktorym. w tym co byl ten peugeot odpalany na slowo "ninja" :D koles mial wysowane skrzydla jak przeskakiwal przez plot na lotnisko to mu sie wysowalo kilka dodadkowych paneli ze wskaznikami:> to bylo fajne :D patrzcie ile fajowych wskaznikow ma mig25 :D http://www.tayyareci.com/rus-ucaklari/imag...r/mig/Mig25.jpg zamiast recznego fajnie by wygladala dzwignia katapulty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) a moze cos takiego? poczujesz sie jak hasselhoff ;) edit: zmiana http://img146.imageshack.us/my.php?image=dscn02405et.jpg Edytowane 24 Marca 2006 przez kenji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 patrzcie ile fajowych wskaznikow ma mig25 :D http://www.tayyareci.com/rus-ucaklari/imag...r/mig/Mig25.jpg zamiast recznego fajnie by wygladala dzwignia katapulty :D Wytnij przód auta i pospawaj z tym kokpitem :P btw. Chyba bym się prędzej zes... niż się w tym połapać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Hm... moim zdaniem, Arnie łatwiej Ci będzie przerobić samolot na samochód niż odwrotnie :DD /Nawet Dżejms Blond zero zero siedem nie miał takich bajerów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...