Krzys_op Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Witam posiadam nagrywarke LITE-ON DVDRW SOHW-1633S Dzis kupilem plytki VERBATIM DVD -R Advanced AZO + i chcialenm powypalac dane i sie nieda Tz, wyswietla mi komunikat ze jest nieprawidlowy dysk i zapisa sie nie powiodl probowalem rozne dane na roznych predkosciach Czy ktos moze wiedziec co jest przyczyna? Do tej pory nagrywalem na TDK i innych mniej lub bardziej firmowych VERBATIMY AZO po raz pierwszy Prosze o rady Mam jeszcze jedno pytanie mam karte LEADTEK 6600GT -> na opakowaniu jest napisane AGP x 8 a w Everescie Opis urządzenia AGP 4x: Leadtek WinFast A6600 GT Typ magistrali AGP 4x CZemu mam wierzyc? Plyta Asrock P4i65GV posiada AGP8x,4x Link do loga nagrywarki Log.txtPobieranie informacji ... Edytowane 24 Marca 2006 przez Krzys_op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 D@vid napisał(a): Ściągnij nowe Firmeware, ja w mojej LG wypalam Platiniumki max 16x ;/ Może też sprawdź na innym kompie. Dzieki ziom, pomoglo smiga jak burza. Pozostaje druga kwestia czy ktos moze zna odpowiedz? mam karte LEADTEK 6600GT -> na opakowaniu jest napisane AGP x 8 a w Everescie Opis urządzenia AGP 4x: Leadtek WinFast A6600 GT Typ magistrali AGP 4x CZemu mam wierzyc? Plyta Asrock P4i65GV posiada AGP8x,4x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...