Storm25 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ale wydaje mi sie ze wlasnie po to jest forum ;D > Pytanie brzmi : Jak zalozyc konto uzytkownika z ktorego bedzie mozna odpali kde :D prosze o pomoc albo wskazowki:D tylko tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 0_o? a echo "startkde" > ~/.xinitrci potem startxnie wlacza KDE? //PS Gratuluje "trafnego" opisania problemu w temacie postu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm25 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 0_o? a echo "startkde" > ~/.xinitrci potem startxnie wlacza KDE? //PS Gratuluje "trafnego" opisania problemu w temacie postu Poprostu wiedzialem ze ktos to zaraz podsumuje wiec go uprzedzilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm25 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 a moze faktycznie nie jasno ;) wiec zalozylem konto uzytkownieka, iwszystko pieknie loguje sie na nie wszystko gra ale gdy poleceniem startx chce odpalic kde to zawiesza mi sie zaraz po wpisaniu polecenia, a po okolo 10s pokazuje mi sie tylko na 1 s ekran vvidii i wraca do trybu tekstowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) masz 3 wyjscia: 1) pokazac nam to co zwraca serwer ixow w konsoli (logi z bledami) 2) kupic nam szklana kule do wrozenia 3) olac wszystko Prosze cie o pewna czynnosc.. Przeczytaj Swoja ostatnia wypowiedz i postaraj sie nam odpowiedziec czy ty bys zrozumial istote problemu, ktory opisales? (procz tego, ze Ci nie dziala)... Ja po przezytaniu strzelam ze masz cos nie halo ze sterownikami nvidii (moze uzyj defaultowego 'nv' ?,albo moze bledy w xorg.conf) Edytowane 25 Marca 2006 przez lofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm25 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 masz 3 wyjscia: 1) pokazac nam to co zwraca serwer ixow w konsoli (logi z bledami) 2) kupic nam szklana kule do wrozenia 3) olac wszystko Prosze cie o pewna czynnosc.. Przeczytaj Swoja ostatnia wypowiedz i postaraj sie nam odpowiedziec czy ty bys zrozumial istote problemu, ktory opisales? (procz tego, ze Ci nie dziala)... Ja po przezytaniu strzelam ze masz cos nie halo ze sterownikami nvidii (moze uzyj defaultowego 'nv' ?,albo moze bledy w xorg.conf) juz sobie poradzilem . Na stronie NVidi jest takie fajne narzedzie xorgconfig. Juz dziala, a co do pytania to faktycznie sam teraz nic nie zrozumialem ;) dzieki to sie juz nie powtorzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...