dawi Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Interesuje mnie nagranie jakiegoś materiału tv na kompa. Podejrzewam że bez vivo jest to niemożliwe ale mogę się mylić. Znacie jakieś możliwości w tym względzie?Aha i nie chce odtwarzać na tv obraz z kompa a tylko nagrywać programy z tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 No a w jaki sposób chcesz dostarczyć sygnał z anteny do komputera? Telepatycznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Oczywiscie ze sie da...potrzebna jest "tylko" karta telewizyjna :lol2: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 To ja zadam teraz lamerskie pytanie, po co jest vivo, i co można za jego pomocą robić?? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ale lama ze mnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 VIVO - Video In Video Out - Wejscie i wyjscie wideo na karcie graficznej, zazwyczaj pod postacia jednego zlacza, do ktorego podlacza sie przejsciowke, z ktorej wystaja kabelki z koncowkami Chinch. Mozna dzieki nim zgrywac obraz np z kamery i wyswietlac obraz na TV A na temat to "wystarczy" karta TV i jej oprogramowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dołączam się do topicu. Są jakieś karty na PCI z VIVO? Ile by taka karta kosztowała? Grosze? Czy jakbym taką podpiął poza kartą na AGP to mógłbym z jej wejścia korzystać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Nie prosciej kupic karte TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Karty z ViVo na PCI maja czesto problemy z pelnym palem w 30 klatkach na sekunde. Chyba ze Ati All in Wonder. Co do zrzucania to jest takie urzadzonko na USB ktore konwertuje sygnal z S-Video lub Chincha na USB. Mam bo mi wejscie video w laptopie potrzebne i dziala bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) VIVO - Video In Video Out - Wejscie i wyjscie wideo na karcie graficznej, zazwyczaj pod postacia jednego zlacza, do ktorego podlacza sie przejsciowke, z ktorej wystaja kabelki z koncowkami Chinch. Mozna dzieki nim zgrywac obraz np z kamery i wyswietlac obraz na TV A na temat to "wystarczy" karta TV i jej oprogramowanie A moge z na przykład z telewizora zgrać coś na kompa?? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Lama jestem w tym temacie to zrozumcie to :P Nie prosciej kupic karte TV?U mnie na razie nie przejdzie to ale z czasem ;] EDIT: Ide szukać, fakt, google nie gryzą ;] EDIT2: Już wiem, no to teraz w poszukiwaniu kabla ;] Edytowane 25 Marca 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Grzechu... SZUKAJ :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...