LUQS Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) witam mam 6800 ultra kiedy wlaczam kompa wentyl na grafie az chuczy po czym gdy juz odpala sie windows pojawia sie pulpit wentylator mocno zwalnia program everest pokazuje mi ze wentyl na grafie pracuje tylko w 50% o co chodzi? prosze pomozcie moj sprzet to: płyta Gigabyte 7NF-RZ Series procesor athlon 3200+ dysk 80 giga samsung ram 1 giga kingston przez to karta mi sie mocno grzeje Edytowane 24 Marca 2006 przez LUQS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 poprostu przy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>niu działa na 100% póżniej zwalnia do 50%, i napewno pod obciażeniem przy określonej temperaturze załancza znowu na 100%, jest to ustawione w biosie grafy i przez edycję mozna to bardzo prosto zmienić, a najlepiej zmienic całe chłodzenie na jakiegoś pentagama, zalmana lub najnowszego arctica x1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...