Konar Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ostatnio byłem trochę nieaktywny w środowisku gier online i nie zwaracałem uwagi na czasy reakcji/opóźnień mojego łącza. Dziś po dłuższej przerwie chciałem sobie pograć. Instaluje wszystko, system po formacie. Cały potrzebny mi gaming software zarzuciłem i wchodzę HLSW i łapie się za głowe ping 200ms - tragedia. Ostatnie pingi jakie pamiętam były bardzo dobre na serwerach hostowanych przez pifpaf.pl i gamesnet. Mieściły się w granicach 50ms, a zwykle nie przekraczały 25ms. I teraz moje pytanie do innych użytkowników łącz w sieci MM (najlepiej z okolicy, choć doszły mnie słuchy, że multimedia daje ciała na większym obszarze) czy u Was też pingi są takie wysokie? P.S. Czy na terenie Olsztyna istnieje jakiś inny provider? (Vectra, TP i kolejówka odpadają) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 rewolucji nie bedzie ale troche pomoze zrob optymalizacje MTU niedawno byl topic o tym tam dalem opis i linka jak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariacik Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 rewolucji nie bedzie ale troche pomoze zrob optymalizacje MTU niedawno byl topic o tym tam dalem opis i linka jak to zrobic podaj linka do tego tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Wiecej danych do tego avecezary, bo przejrzałem twoje posty do 14 marca i nic nie znalazłem. A będę wdzięczny za pomoc, bo na obecnych warunkach mieszkaniowych nie mogę sobie pozwolić na kuccie dziur w ścianach, żeby zmienić providera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Tomaszów Mazowiecki w bliskim sąsiedztwie Olsztyna raczej nie jest, ale mogę powiedzieć, że (odpukać) u mnie pingi są na wzorowym poziomie. Battlefield 2 śmiga (serwery polskie, niemieckie i brytyjskie zwykle), HL2: DM śmiga, ping onet daje wyniki ~20ms. Limitów nie naliczają - sielanka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 http://www.turbokrecik.info/index.php?go=2&t=281 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 W Dębicy pingi 100+ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...