Rotciv Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Mam takie pytanie odnośnie procesorów. Jestem zupełnie zielony w sprawach sprzętowych, a chciałem przykupić sobie procka. Tylko że czytałem, że AMD ma niezłe procesry i taki procesor bym chciał kupić. I tu pojawia się takie pytanie. Czy mogę kupić procesor AMD jeśli teraz posiadam Celerona??? Czy trzeba zmieniać płytę główną. I od czego zależy wybór procesora. Czy wyłącznie od płyty głównej, czy jeszcze od czegoś?? Wiem że te pytanie wielu z was na pewno rozśmieszy i powali na ziemie, ale ja naprawdę tego niewiem, a w końcu chciałbym się dowiedzieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Musisz zmienić płyte główną jeżeli chcesz mieć amd. Napisz co masz teraz i ile masz kasy na zmiane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 :mur: :mur: nie ten dzial problemy poczatkujacego procka nie mozesz zalozyc na te platflorme musisz wymienic tylko plyte glona i procesor !1 napsiz w temacie dla poczatkujacych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotciv Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 sory, ale trudno tu się połapać i nie wiedziałem gdzie to napisać. :oops: PS gdzie jest temat dla początkujących?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Temat dla początkujących jest tutaj [?] :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotciv Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 He He :D na samą górę nie spojrzałem. i jeszcze jedno pytanie: Jaki dobry procesor i płytę główn polecili mi byście??? cena tak do 600 złotych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Asrock dual sataII i sempron 3000+. Wyśmienity zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...