selektor Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Panowie mam pewien problem nie ma mnie obecnie w kraju i pod moją nieobecność spaliła mi się płyta główn w Acerze Travelmate 2000 i ktoś zaniósł kompa do serwisu Acera no i chcą 1200 zl .Mam pytanie czy to mi sie w ogole opłaca czy dać sobie z nim spokój?dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elliotek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Panowie mam pewien problem nie ma mnie obecnie w kraju i pod moją nieobecność spaliła mi się płyta główn w Acerze Travelmate 2000 i ktoś zaniósł kompa do serwisu Acera no i chcą 1200 zl .Mam pytanie czy to mi sie w ogole opłaca czy dać sobie z nim spokój?dzięki Jestem w stanie Ci ja taniej zrobic. Jesli jests zainteresowany napisz na PW Edytowane 24 Marca 2006 przez elliotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cRaCkEr Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Spalila? Napisz dokladnie co i w jakich okolicznosciach sie stalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selektor Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Witam ponownie mój młodszy brat korzystał z mojego lapka ktory zostawilem w Polsce no i zaczął w nim mieszać a dokładnie chciał sobie bios zaktualizować .Nie było mnie przy tym wiec nie wiem co sie stało ale laptop wylądował w serwisie Acera w W-wa i powiedzieli mu przez telefon że spaliła sie płyta głowna no i sumę za naprawę.Nie ma mnie teraz w kraju i zbytnio nie wiem co robić czy próbować go naprawiać czy może rozebrać na części i sprzedać je. Nie mam kompletnego pojęcia co robić, na dodatek nie ma mnie w kraju co jeszcze bardziej potęguję moją złość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...