mrzeo Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Mam problemy z ikoną systemową w kasperskym. Po pierwsze w programie nigdzie nie ma opcji żeby ją ukryć a jak kozystam z windowsowego "dostosowania powiadomień" to ikona się ukrywa tylko do zakończenia bierząsej sesji. Po ponownym uruchomieniu komputera dalej jest widoczna. Ktoś ma jakiś pomysł żeby usunąć lub na stałe ukryć tą ikonę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRZyCHu89 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 panel sterowania > pasek zadań i menu start > dostosuj > szukasz tam tej ikonki i wybierasz "zawsze ukryj"... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzeo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 panel sterowania > pasek zadań i menu start > dostosuj > szukasz tam tej ikonki i wybierasz "zawsze ukryj"... ;)Przeczytaj dokładnie mój post bo napisałem tam że ta metoda nie sprawdza się w przypadku kasperskiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...