Emkagda Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Witam. Chciałam wszystkich zaprosić na moje forum dyskusyjne o psach i kotach. Forum dostępne jest pod adresem susel.samelamy.net Pozdrawiam, Magda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 heh forum jak forum, kolejne phpbb by przemo... dość duzo kategorii (co raczej sie chwali), ale zauważyłem że oprócz piesków i kotków lubisz pieniążki (katalog avon... n/c) pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkagda Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Avon to kosmetyki:P pieniązki z tego żadne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 A moze Avon zaczal produkowac kosmetyki dla psow?? :D Forum o takiej tematyce sie przyda - tez mam psy - 2 100% kundle z odzysku - to najbardziej rozpieszczone psy na swiecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkagda Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Nie niestety nie zaczął produkować ale nia miałabym nic przeciwko.Jak masz 2 psiaki to zapraszam do wrzucenia ich fotek bo jak widziałaś niewiele ich tam więc chetnie obejrzy sie nowe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkagda Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 A ja rozpieszczonego psa i kota.Kotka-Rambo i pies beagle-Suseł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 ok- zrobie im ( maja na imie Zuzanna i Zenon ) zdj i wstawie do Ciebie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkagda Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dobra czekam na fotki.Na chwile obecną przewaga Beagle'i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Forum jak forum, nic specjalnego. Ale nawet jest estetycznie, logo może być, tylko ten kot taki jakiś niemrawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkagda Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Kot jest w ciązy.A co w Twoim słowniku oznacza słowo "niemrawy"? Edytowane 25 Marca 2006 przez Emkagda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Chodziło mi o graficzne zestawienie tego kota. Prawa strona loga jest nieładnie wykończona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkagda Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Dlaczego nie ładnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Nie pasuje mi to wycięcie. Można było dać jakiś cień, czy coś podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 P @ tylko ten kot taki jakiś niemrawy. E @ Kot jest w ciązy :lol: ( nie ma to jak właściwa interpretacja ) A co do loga to oczywiście podzielam zdanie Prog'a o kocie. Dodam od siebie że, jest ciut za duże i nie podoba mi sie tak duża przerwa między logiem a forum spowodowana "łapkami kotka" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emkagda Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zapytam tak: jest coś co wam sie podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...