Skocz do zawartości
andixad

Ikony W Xp'ku

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc. :)

Mam XP'ka i zainstalowałem sobie dodatek Vista Inspirant 1.1 (wyglad, ikony, itp.), jednak po zainstalowaniu tego dodatku ikony sie nie zmieniły, :huh: z związku z tym postanowilem w ustawieniach 'Narzedzia'>'Opcje folderów'>'Typy plików' zmienić wyglad ikony 'Folderu plików'. ustawiłem na ikonę z Vista. :angry: Jednak zmienił sie sposob otwierania wszystkich katalogow na 'Otwórz kazdy folder w osobnym oknie' mimo ze w 'Opcjach folderow' jest 'Otworz foldery w tym samym oknie'. Nie idzie tego zmienic. Dlatego chciałbym sie dowiedziec gdzie znajduje sie sie plik i jak sie nazywa ktory odpowiada za sposob otwierania plikow. Bym poprostu zamienił plik na oryginalny z XP'ka i byc moze byloby juz w pożądku. Prosze wiec o pomoc. Z gory dzieki za podpowiedz. :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To niech mi ktos pomoze znalezc ten klucz ktory odpowiada za sposob otwierania katalogu w oknie [bo mialem ze otwieraly mi sie w tym samym, a teraz nie wiedziec czemu mam otwieranie w osobnych oknach] :sad:

A czy idzie jakims programem przesledzic w jakim kluczu w rejestrze zapisuje sie ustawienie tego parametru ?? <_<

Edytowane przez andixad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi