andixad Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Czesc. :) Mam XP'ka i zainstalowałem sobie dodatek Vista Inspirant 1.1 (wyglad, ikony, itp.), jednak po zainstalowaniu tego dodatku ikony sie nie zmieniły, :huh: z związku z tym postanowilem w ustawieniach 'Narzedzia'>'Opcje folderów'>'Typy plików' zmienić wyglad ikony 'Folderu plików'. ustawiłem na ikonę z Vista. :angry: Jednak zmienił sie sposob otwierania wszystkich katalogow na 'Otwórz kazdy folder w osobnym oknie' mimo ze w 'Opcjach folderow' jest 'Otworz foldery w tym samym oknie'. Nie idzie tego zmienic. Dlatego chciałbym sie dowiedziec gdzie znajduje sie sie plik i jak sie nazywa ktory odpowiada za sposob otwierania plikow. Bym poprostu zamienił plik na oryginalny z XP'ka i byc moze byloby juz w pożądku. Prosze wiec o pomoc. Z gory dzieki za podpowiedz. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 :? :mur: w jakim pliku sa zapisane ustawienia dotyczace otwierania folderow (mam tu na mysli otwieranie w tym samym oknie lub w osobnych oknach) :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Od ponad 10 lat do przechowywania ustawien w systemie istnieje cos takiego jak rejestr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) To niech mi ktos pomoze znalezc ten klucz ktory odpowiada za sposob otwierania katalogu w oknie [bo mialem ze otwieraly mi sie w tym samym, a teraz nie wiedziec czemu mam otwieranie w osobnych oknach] :sad: A czy idzie jakims programem przesledzic w jakim kluczu w rejestrze zapisuje sie ustawienie tego parametru ?? <_< Edytowane 28 Marca 2006 przez andixad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...