tom1234 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 http://cwr.pl/index.php?area=1&p=news&newsid=922 Jest osoba w polsce z takim sprzętem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 To jest chyba pytanie retoryczne :lol: Poza tym nikt nie jest jasnowidzem ;) A nawet gdy jest taka osoba, to jaki jest cel tego tematu ? Kolejny temat do zamkniecia. A ja sie dziwie czemu moderatorzy sa tak znerwicowani ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Taka ciekawostka:] A pytanie rzeczywiscie retorycne, bo taka grafe jak na takim kompie to zobaczy szary czlowiek chyba tylko na x360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 ja mam! ja mam! ;PPP przeciez widac po sygnaturce ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 ja mam! ja mam! ;PPP przeciez widac po sygnaturce ;P hłe hłe no prawie mu dorównuje twoja maszynka wydajnością... Dell niedawno połączył się z alienware, ciekawe co z tej współpracy wyniknie, oprócz zestawów w monstrualnych cenach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 I na cho... mi to. Za dwa lata i tak to juz bedzie przezytek. Za to to ja moge sobie kupic X'a 360 i do tego jakas plazme ;) Szkoda pieniedzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ja by tam mieli AMD podkręconego do 4.7G to można pomyśleć nad zakupem ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ja tak się zastanawiam nad sensem tego tematu na oślej... Nie lepiej dawać te "Twoje" nowości do działu Nowości? Tam jest chyba ich miejsce... Komputera nigdy bym takiego nie kupił, bo nie posiada procesora AMD na pokładzie... Intel - FUJ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) pewnie w zestawie jest jeszcze podręczna elektrownia do zasilenia tych GTX'ow Edytowane 26 Marca 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...