tosiewie Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Na początku chciałbym przeprsoic za moje wczesniejsze tematy bo są juz niaktualne, po rozmaowch uzytkownikow na tym forum stwierdziłem że musze kupić ATI RADEON 9700pro Jakakolwiek pamiec RAM 512MB 400MHz procesor Sempron 2800 z magistrala 400MHz i brakuje mi płyty glownej co polecacie? Najlepiej do 140zł, kupię moze na allegro, tak aby pasowała do sprzetu i aby procesor dał się trochę podkręcić Prośze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 za 140 zł to trudno wyrwac ale szukaj gigabyte k8ns rev 1.1 na allegro.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Na początku chciałbym przeprsoic za moje wczesniejsze tematy bo są juz niaktualne, po rozmaowch uzytkownikow na tym forum stwierdziłem że musze kupić ATI RADEON 9700pro Jakakolwiek pamiec RAM 512MB 400MHz procesor Sempron 2800 z magistrala 400MHz i brakuje mi płyty glownej co polecacie? Najlepiej do 140zł, kupię moze na allegro, tak aby pasowała do sprzetu i aby procesor dał się trochę podkręcić Prośze o pomoc! A moze Abit NF7 ? Za 140 zł powinienes go kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 a jaki to ma byc wogole socket ? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...