Skocz do zawartości
EDDY

EP-8RGA+ - kiedy w koncu bedzie?

Rekomendowane odpowiedzi

za tydzien ma byc dostawa Epoxa 8rda+ ktory idzie jak cieple buleczki :) narazie zadnej zagranicznej recki nie czytalem na temat Epoxa z grafa wiec chyba bedziesz usial przepic kase ;)

tak, w tym tygodniu sa az 4 okazje do picia, znajomi maja urodziny ;)

czytalem juz kilka review, ale nic poza tym jeszcze nie ma:(, ech, chyba wezme od jakies konkurencji ;) (sam chlam niestety)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A podobno juz niedlugo ma wyjsc 8RDA2+ z serial ATA i innymi duperelami. Ale pewnie do czasu kiedy ta plyta bedzie dostepna w POLSCE juz bede mial 8RDA+. Wie moze ktos ,gdzie w Łodzi oprocz lucky-stara mozna dostac plytki Epox-a?? Bo jakos nie widzi mi sie kupowanie mobo przez net-a. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo jakos nie widzi mi sie kupowanie mobo przez net-a. :?

Jakieś traumatyczne przeżycia, czy zwykła ostrożność? Ja chyba 3/4 kompa przez net zakupiłem i jakoś wszystko było OK...

A propos dostępności Epoxa 8rda+:

http://sklep.barwkomp.pl/

http://sklep.komputronik.com.pl/

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy 8rda2+ ma bedzie mial raida ? :) i jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki ? :) inne ! pozatym czy ten normalny epox 8rda obsluguje antka xp 2800 i 2700 :)?

pozatym czy oplaca sie kupowac plyte glowna z grafa ? i to jeszcze z mx-em :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy 8rda2+ ma bedzie mial raida ? :) i jakies <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ? :) inne ! pozatym czy ten normalny epox 8rda obsluguje antka xp 2800 i 2700 :)?

pozatym czy oplaca sie kupowac plyte glowna z grafa ? i to jeszcze z mx-em :o

oczywiscie, ze bedzie obslugiwac 2800+, w tej plycie masz duza skalowalnosc, od 3x100 do 24x250MHz :D, a co do grafy, to zalezy czy jej potrzebujesz, bo ja np tak i dlatego musze poczekac az bedzie w sprzedazy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pps kupilem juz duzo rzeczy przez net w tym moja grafe. Ale mobo nadal sie boje. Nie z tego wzgledu ,ze ktos moze mnie oszukac czy cos ,tylko jezeli bedzie popsuta moj komp nie bedzie chodzic ,bo nie trzymam zapasowych mobo po szafkach. A moj komp musi chodzic przynajmniej 24/6 . Inna sytuacja jak sie grafa rozwali. Zawsze mozna skads skombinowac zastepcza ,a do mojego procka i pamieci trudno by bylo skolowac zastepcza mobo ,chyba ,ze ktos ma znajomego w sklepie komputerowym :D Ja nie mam:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za tydzien ma byc dostawa Epoxa 8rda+ ktory idzie jak cieple buleczki :) narazie zadnej zagranicznej recki nie czytalem na temat Epoxa z grafa wiec chyba bedziesz usial przepic kase ;)

no mam nadzieje ze sie nie mylisz bo juz w piatek sie mojego mobo pozbywam i nie mam zamiaru dlugo czekac na wersje z plusikiem.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...