EDDY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 na poczatku grudnia byly review, a na swieta miala sie pojawic ta plyta, a do dzis jej nie ma, a ja chce kupic! a moze sie myle i te plyte mozna juz dostac? (obym sie mylil;-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 to poczekasz z miesiac jak nic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 to poczekasz z miesiac jak nic :) obys sie mylil ;P, ja nie moge tyle czekac, bo wszystko przepije :D, albo sie koles rozmysli, ktory odemnie bierze mobo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 za tydzien ma byc dostawa Epoxa 8rda+ ktory idzie jak cieple buleczki :) narazie zadnej zagranicznej recki nie czytalem na temat Epoxa z grafa wiec chyba bedziesz usial przepic kase ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 za tydzien ma byc dostawa Epoxa 8rda+ ktory idzie jak cieple buleczki :) narazie zadnej zagranicznej recki nie czytalem na temat Epoxa z grafa wiec chyba bedziesz usial przepic kase ;)tak, w tym tygodniu sa az 4 okazje do picia, znajomi maja urodziny ;) czytalem juz kilka review, ale nic poza tym jeszcze nie ma:(, ech, chyba wezme od jakies konkurencji ;) (sam chlam niestety) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A podobno juz niedlugo ma wyjsc 8RDA2+ z serial ATA i innymi duperelami. Ale pewnie do czasu kiedy ta plyta bedzie dostepna w POLSCE juz bede mial 8RDA+. Wie moze ktos ,gdzie w Łodzi oprocz lucky-stara mozna dostac plytki Epox-a?? Bo jakos nie widzi mi sie kupowanie mobo przez net-a. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Bo jakos nie widzi mi sie kupowanie mobo przez net-a. :? Jakieś traumatyczne przeżycia, czy zwykła ostrożność? Ja chyba 3/4 kompa przez net zakupiłem i jakoś wszystko było OK... A propos dostępności Epoxa 8rda+: http://sklep.barwkomp.pl/ http://sklep.komputronik.com.pl/ Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 czy 8rda2+ ma bedzie mial raida ? :) i jakies <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki ? :) inne ! pozatym czy ten normalny epox 8rda obsluguje antka xp 2800 i 2700 :)? pozatym czy oplaca sie kupowac plyte glowna z grafa ? i to jeszcze z mx-em :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 czy 8rda2+ ma bedzie mial raida ? :) i jakies <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ? :) inne ! pozatym czy ten normalny epox 8rda obsluguje antka xp 2800 i 2700 :)? pozatym czy oplaca sie kupowac plyte glowna z grafa ? i to jeszcze z mx-em :o oczywiscie, ze bedzie obslugiwac 2800+, w tej plycie masz duza skalowalnosc, od 3x100 do 24x250MHz :D, a co do grafy, to zalezy czy jej potrzebujesz, bo ja np tak i dlatego musze poczekac az bedzie w sprzedazy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 pps kupilem juz duzo rzeczy przez net w tym moja grafe. Ale mobo nadal sie boje. Nie z tego wzgledu ,ze ktos moze mnie oszukac czy cos ,tylko jezeli bedzie popsuta moj komp nie bedzie chodzic ,bo nie trzymam zapasowych mobo po szafkach. A moj komp musi chodzic przynajmniej 24/6 . Inna sytuacja jak sie grafa rozwali. Zawsze mozna skads skombinowac zastepcza ,a do mojego procka i pamieci trudno by bylo skolowac zastepcza mobo ,chyba ,ze ktos ma znajomego w sklepie komputerowym :D Ja nie mam:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 za tydzien ma byc dostawa Epoxa 8rda+ ktory idzie jak cieple buleczki :) narazie zadnej zagranicznej recki nie czytalem na temat Epoxa z grafa wiec chyba bedziesz usial przepic kase ;)no mam nadzieje ze sie nie mylisz bo juz w piatek sie mojego mobo pozbywam i nie mam zamiaru dlugo czekac na wersje z plusikiem....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...