ccchris Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Witam, kupiłem niedawno urządzenie hp 1510 i mam następujący proble: za każdym ponownym włączeniem jej drukuje mi oautomatycznie strone testową. Jak to wyłączy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Skoro temat tak ogólny to się podepnę. Przy instalacji oprogramowania wywala mi: Ktoś wie OCB? Skaner też nie chodzi: http://img100.imageshack.us/img100/857/skaner9hx.jpg Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Xanagaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowa_1 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 I ja mam ten sam problem ze stroną testową. Na początku myślałem, że chodzi o to, żeby przyłożyć tą kartkę kalibrującą, ale to nic nie dało i dalej drukuje arkusz testowy. Jeśli ktoś wie jak się tego pozbyć będę wdzięczny za info. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Próbowaliście ponownie przeinstalować sterowniki do Waszych urządzeń? Spróbujcie zainstalować na innym porcie USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAVX Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Hej. Ja mam trochę inny problem, moja PSC1510 nie chce pobierać papieru :mur: Trochę go podciąga, jakby z trudem i nic, wywala brak papieru. Spotkał się ktoś już z tym? Urządzenie nowe, używane 1 miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Hehe jak kupiłem kolezance matki kompa tez miałem ten problem - rozwiązanie jest proste 1) wydrukuj tą strone 2)przezuć ją na skaner i daj zeby ci ją skopiował (przyciskami na obudowie drukarki) 3)ciesz sie mniejszym zuzyciem tuszu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) ktos juz napelnial tuszem te kartridze? Szczegolnie czarny. Ja mialem tusz z HP845c i wlalem go do HP1510. 2 razy apelnilem i pozniej moj kartridz zaczol popuszczac :-) w rezultacie jest dziwna sytuacja. Kartridz nie drukuje ale na gowicy zawsze wisi kropla tuszy. Padla pewnie glowica ale po 2 napelnieniu? HP845 sie apelnialo 4-5 razy i szedl jak burza :) Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wragler Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 JA tez mam te problem z podawaniem papieru? Czy wie ktos jak to rozwiazac?? Podaj tylko pojedynczo kartki tzn musi byc tylko jedna w podajniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jau to ja też mam problem. Drukuję stronę (nie ma różnicy czy jakość jest normalna czy też to szybka kopia) a jej część jest jakgdyby niedodrukowana tzn. litery zamiast czarne są szarawe, szare lub wogóle niewidoczne. Drukarka ma raptem kilka miesięcy, nie była używana zbyt intensywnie. Przed chwilą zauważyłem że najpierw w opcji szacunkowy poziom tuszu najpierw pojemnik miał grubo ponad połowę a teraz nie ma nic. Co jest??? Drukarka jest mi potrzebna do drukowania podań do liceum!! Czy te drukarki są sprzedawane z jakimś małym pojemniczkiem tuszu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Mogli dać pojemniczek startowy o mniejszej pojemności, ale wątpię. Podejrzewam, że zaschły ci dysze, albo tusz w pojemniczku, bo pisałeś, że niezbyt często używałeś drukarki. Zaaplikuj czyszczenie dysz drukujących, jak to nie pomoże, to może rzeczywiście skończył ci się tusz w kartdridżu. Edytowane 22 Maja 2006 przez MBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 to chyba właśnie za mały pojemniczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 A jak można sprawdzić ile jest tuszu w pojemnikach?, HP dostarcza jakiś program do tych zastosowań?, oczywiście nie chcę instalować całego pakietu z płyty, który zajmuje tam coś około 800MB na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...