eatherus Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Pomocy ! Gdzie moge znależc plik system32.hal.dll...,ptrzy starcie kompa wyskakuje mi komunikat,ze tego pliku brakuj.Prosze o pomoc.dzieki :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Pomocy ! Gdzie moge znależc plik system32.hal.dll...,ptrzy starcie kompa wyskakuje mi komunikat,ze tego pliku brakuj.Prosze o pomoc.dzieki :-)po pierwsze, zmień temat bo ktoś podniesie tobie oprocentowanie :wink: po drugie, plik: "system32.hal.dll..." nie istnieje i nie może istnieć Edytowane 25 Marca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 wirusik ? trojanik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eatherus Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 przyznaje sie do bledu...chodzi o plik hal.dll...pardon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Nadal nie zrozumiales zeby zminic temat na regulaminowy? Twoja strata.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) przyznaje sie do bledu...chodzi o plik hal.dll...pardonplik hall.dll jest na płycie instalacyjnej systemu, ale jest pewien problem ponieważ tych plików jest kilka wersji, to jaką masz zastosować zależy od konfiguracji komputera, więc podaj mi pewne informacje: płyta obsługuje system zarządzania energią ACPI, czy nie ? jaki masz procesor ? czy w BIOS masz włączony system przerwań APIC, czy PIC ? Edytowane 25 Marca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...