basteq16 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Czy ktoś wie gdzie w biosie włączyć potr com w tej płycie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Czy mi się zdaje, czy ta płyta nie ma fizycznie portu COM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Mialem tą płykte, ma porty COM, a nawet 2, ale nie na panelu :) Nie jestem pewny ale te porty to chyba tylko prowizorka i naprawde nie działają, nie jestem pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Mialem tą płykte, ma porty COM, a nawet 2, ale nie na panelu :) Nie jestem pewny ale te porty to chyba tylko prowizorka i naprawde nie działają, nie jestem pewny.Jak to nie działają jak ddziałają mam 8RDA3pro i wszystko mi smiga .pozdrawiam a do com-a mam sledzia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ty nie masz tej plytki co w temacie więc co mnie obchodzi ze u Ciebie działają ? W 3+ chyba nie będą działać, możesz probowac, oczywiście też na śledziu bo na panelu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Ty nie masz tej plytki co w temacie więc co mnie obchodzi ze u Ciebie działają ? W 3+ chyba nie będą działać, możesz probowac, oczywiście też na śledziu bo na panelu nie ma.A cos ty taki czepialski 8RDA3+ czy 8RDA3+pro to jeden kit .heh.pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 No najwidoczniej nie jak u ciebie chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...