kubajakubek Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Witam potrzeby v-mod do karty sparkle gf4 mx440 SE 128 bit pamięć. Prosze o szybka rade i dokladny opis moda na gpu oraz na mem. Dziękuje i pozdrawiam, Kubajakubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Czy ktoś może mi pomoc?? ;> <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 jest na forum cos takiego jak opcja search :) ale ja bede tak dobry i ci nie pomoge.. pozwole ci z niej skorzystac ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Niestety nie znalazłem nic na forum o gf4 mx440se Sparkle. Po co ludzie dajecie takie rady żeby poszuka na forum lub na googlach. Szukałem lecz nie znalazłem zadnego polskiego opisu. Moze ktoś moze mi doradzi cio i jak mam zrobi tego v-moda. ?? Probowałem zauktualizować bios na tej karte zgrywająć nvflashem stary i zmieniajac częstotlwości na wyższe znaczy się z Gp 250 i pamięci 333 na 270 i 333 i tak wyskakiwał błąd żę nie prawidłowy czipset lub coś takiego :) (wpisywałem tak nvflash -f nowy.rom i tak nvflash nowy.rom) więć postanowilem sprobować przez własną gypote wpisać "nvflash -e nowy.rom" póżniej skapnełem się ze te polecenie było do wyczyszczenia pamięci Rom. Teraz jak oppalam komputer na monitorze nie wyświetla się nic :(. prosze może ktoś może m pomoc z tą kartą, może ktoś posiada bios odd tej karty i napisze jakie polecenia mam wpisac:| BLAGAM POMOCY :mur: :mur: :mur: :blink: :angry: :? moja karta to Sparkle gf4 mx440se 128bit pamięć 4ns :) Może ktoś może mi jakiś bios do niej przesłać i napisać jaką komęde mam wpsać?? moj email kubacki1989@wp.pl Edytowane 28 Marca 2006 przez kubajakubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...