_bartx Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Mam następujący problem. Wymieniłem płytę główną z ECS K7S5A na EPOX 8RDA3+. Niestety po podłączeniu płyty przy próbie wejścia do windowsa miałem reseta. Postanowiłem naprawić system z dysku instalacyjnego, ale przy instalowaniu urządzeń coś się sypało. Zainstalowałem widnowsa na D: i chodzi spoko, ale czy idzie odzyskać maile, które są na starej instalacji na C:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yosultan Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Jakiego programu używałeś ?? Jeżeli dane nie zostały skasowane to jest opcja importu wiadomości, albo próba przekopiowania ręcznie plików. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Program to Outlook Express :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Program to Outlook Express :cry:Jak na C nic nie kasowales to baza z pocztą do expresa domyslnie jest w twoim profilu czyli jakis tam XXX-- >ustawienia lokalne--->dane aplikacji ----->Identities i tam masz baze a ta o najwiekszym rozmiarze to pewnie twoje maile- pozniej tylko odpalasz outlooka dajesz na narzedzia -->opcje---> konserwacja-->folder magazynu i zapinasz baze pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...