-==MORDI==- Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) Fajna stronk z filmami(programami), jak przerabiają kompletnie slabe budy na zajefajne. Cos jak monster garage tylko ze z kompami edit link www.extremepcgarage.com Edytowane 25 Marca 2006 przez -==MORDI==- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 sa tam jakies zdjecia? bo nic nie znalazlem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 gdzie?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 sorki wielkie pomylilem link www.extremepcgarage.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 teraz cos tam dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 niezłe :D tylko to co oni tam robią, wogóle nie przypomina komputera. a pozatym mają kase i sponsorów, więc polscy modderzy sobie mogą tylko pomarzyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Fajne to jest ale szkoda ze nie ma tam nowych odcinkow ... Ten juz jest od daaaawna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 ciekawe ktora polska elewizja by pusczala program polski monster garage z kompami? pewnie foxkids...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 ciekawe co zostalo ze starego kompa.. pewnie jedna lub dwie srubki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 wdg. mnie to nie jest modding !! no może jest ale w nieznacznym stopniu bo jak wygram w totka to se też każe takie coś zrobić i co to za sens?? a poza tym to kompa nie przypomina ale przypomina takie symulatory co są w salonach gier :D a poza tym to jedna jaskółka nie czyni wiosny i jeden "mod" nie czyni tego " Extreme Pc Garage'm "* *-nie ma co sie równać do Monster Garage :D Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 śmieszne... wygladajak tandetna podróba monster garage... Przyszli do pajaca.. a ten sie cieszy że wygał i ktoś mu kompa zmoduje... :) dalej.. przynieśli bude do HQ.. a Ci sie smieją.. naciągne to jest.. wyreżyserowane.. chyba dla dzieci.... oho.. narada nad modem :D, nie no nie ma to jak troche śmiechu przed snem... łe.. podsumowujac to to nawet nie daje nic do myślenia... gdyby koleś to ręcznie robił sam w pokoju.. bno to było by cacy.. a tak... ja jestem na NIE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik154 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) ja to sie najbardziej uśmiałem z tych wszystkich gości na tym filmie. Najbardziej to mi sie podobał... ten samochód z telewizorem w bagażniku co sie tak pięknie chował, ajjjjj :rolleyes: sam komputer już po "zmodowaniu" nic a nic mi sie nie podoba. Cały film to coś stylu "Mój dom nie do poznania", ogólnie nuda, słaba gra aktorska i komp nieprzyzwoicie drogi. Czym tu sie zachwycać, za tą cene i z takim zapleczem można by wymyślic i zrobić fajniejsze rzeczy :blink: <_< Edytowane 25 Marca 2006 przez Adik154 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 daltego mówię ze o wiele bardziej wartościowy byłby worklog TV ale jakeigoś modera, który potrafi wyczarować moda bez 20 sponsorów :).. a Ci tutaj.. pokazują cuda na kiju i co z tego... ani to fajne ani .. mru mru... :) A ten klient co mówi "I've won?" to juz wogle... jak sie chłopiec podjarał jak mu podnieśli maskę z monitorem inside... ja nei wiem skąd oni go wzieli.. ale chłopiec zasłużył na oskara :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) tak to jest - jeśli się ma kase, warsztat, to można zrobić co się chce, ale jest to "sztuka" bez sztuki. zrobić coś z niczego - to jest sztuka - ze starego złoma zrobić coś oryginalnego i pomysłowego, z jak najmniejszym nakładem finansowym, przed takim modem moge składać pokłony, bo ktoś w to włożył swoją prace. a taki mod za dużą kase to sobie oni mogą .... Edytowane 26 Marca 2006 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 heh, komputer brzydki :D ale wydajny :] prawde mówiąc spodziewałem sięczegos lepszego z wyglądu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...