Skocz do zawartości
-==MORDI==-

Extreme Pc Garage

Rekomendowane odpowiedzi

wdg. mnie to nie jest modding !! no może jest ale w nieznacznym stopniu bo jak wygram w totka to se też każe takie coś zrobić i co to za sens??

a poza tym to kompa nie przypomina ale przypomina takie symulatory co są w salonach gier :D

a poza tym to jedna jaskółka nie czyni wiosny i jeden "mod" nie czyni tego " Extreme Pc Garage'm "*

*-nie ma co sie równać do Monster Garage :D Pozdro :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

śmieszne... wygladajak tandetna podróba monster garage... Przyszli do pajaca.. a ten sie cieszy że wygał i ktoś mu kompa zmoduje... :)

dalej.. przynieśli bude do HQ.. a Ci sie smieją.. naciągne to jest.. wyreżyserowane.. chyba dla dzieci.... oho.. narada nad modem :D, nie no nie ma to jak troche śmiechu przed snem...

łe.. podsumowujac to to nawet nie daje nic do myślenia... gdyby koleś to ręcznie robił sam w pokoju.. bno to było by cacy.. a tak... ja jestem na NIE...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to sie najbardziej uśmiałem z tych wszystkich gości na tym filmie. Najbardziej to mi sie podobał... ten samochód z telewizorem w bagażniku co sie tak pięknie chował, ajjjjj :rolleyes:

sam komputer już po "zmodowaniu" nic a nic mi sie nie podoba. Cały film to coś stylu "Mój dom nie do poznania", ogólnie nuda, słaba gra aktorska i komp nieprzyzwoicie drogi.

Czym tu sie zachwycać, za tą cene i z takim zapleczem można by wymyślic i zrobić fajniejsze rzeczy :blink: <_<

Edytowane przez Adik154

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daltego mówię ze o wiele bardziej wartościowy byłby worklog TV ale jakeigoś modera, który potrafi wyczarować moda bez 20 sponsorów :)..

a Ci tutaj.. pokazują cuda na kiju i co z tego... ani to fajne ani .. mru mru... :) A ten klient co mówi "I've won?" to juz wogle... jak sie chłopiec podjarał jak mu podnieśli maskę z monitorem inside... ja nei wiem skąd oni go wzieli.. ale chłopiec zasłużył na oskara :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak to jest - jeśli się ma kase, warsztat, to można zrobić co się chce, ale jest to "sztuka" bez sztuki. zrobić coś z niczego - to jest sztuka - ze starego złoma zrobić coś oryginalnego i pomysłowego, z jak najmniejszym nakładem finansowym, przed takim modem moge składać pokłony, bo ktoś w to włożył swoją prace. a taki mod za dużą kase to sobie oni mogą ....

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi