Rychu_Peja Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Witam!! Mam problem. Otóż ostanio kupiłem karte graficzną WinFast A250 LE TD 128DDR MyViVo. Mam zainstalowane sterowniki OMEGA DRIVERS i po wywołaniu menu karty pokazuje że na działa na AGP x4. Karta jest oparata o układ GeForce 4 Titanium 4200. Próbowałem znalezc podobna kartę lub jakieś informacje na jej temat na jakim AGP ona działą. Mam płytę główną Gigabyte GA K8NS s.754 i AGP x8 ma ta płyta. Może ktoś wie czy karta ma rzeczywiście AGP x4 czy może coś w BIOS'ie trzeba ustawić. Proszę o POMOC!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Wydaje mi się że to jest 8x. W ustawieniach karty się zmienia (przynajmniej u mnie: Właściwości ekranu -> Ustawienia -> Zaawansowane i w zakładce SMARTGART) Pewnie u ciebie też gdzieś tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...