piotrek Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 mam pytanie : 1. co ile sie powinno defragmentowac dysk 2. ile trwa przecietnie defragmentacja dysku zakladajac ze jest na nim 25 gb i nie byl jeszcze defragmantowany (baracuda 3 pod xp i procku athlon 900) u mnie jest juz jakies 18 godzin czy jest cos nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 To zależy ile zostało wolnego miejsca. Jak jest go mało, to defragmentacja musi trwać, bo MS-SYF przenosi małe porcje danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Chyba, ze uzyjesz innego programu - pod XP O&O Defrag albo Diskeeper. Speedisk z NU 2002 sie nie nadaje, jest tak wolny, jak standardowy defragmentator, za to bardzo szybki jest Speedisk z NU 2001, ale on pod XP nie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 skad moge sciagnac o&o defrag najlepirj pelnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Ja uzywam Diskeepera 7 i jestem bardzo zadowolony :) Można go pobrać stąd: www.execsoft.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 O&O Defrag - http://www.oosoft.de/english s/n poszukaj sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 dzikeki tez mialem ten link ale cos przrywalo transfer teraz jest ok nawet mam juz cracka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Hmm jak dla mnie Speedisk z Nu 2002 jeden działa bez zarzutów ale polecam również Diskeepera 7 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...