Skocz do zawartości
Iwona3

Nie Mogę Przglądać Stron Www A Połaczenie Jest Aktywne

Rekomendowane odpowiedzi

:? witam, mam internet przez neostradę, sieć domową, ale ja udostępniam innym użytkownikom. modem łączy się z internetem, a moja przeglądarka nie może wejść na żadną stronę, podobnie jast z pocztą, nie może sie połączyć. moja siostra ma wszystko ok. może przeglądać bez problemu. stało sie to wczoraj, wcześniej wszystko diałało bez zarzutu. bardzo proszę o pomoc. moze powinnam wyłączyć zaporę internetową? ostatnio miałam trojana ale usunął go avast. czy on mógł mi coś namieszać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm temat stary ale jary...po pierwsze koleżanko powinnas wywalic ta aplikacje polaczeniowa od Neostrady i zainstalowac Autoconnect'a po drugie przeskanuj kompa Ad-Aware SE Personal moze masz troche syfu pozatym upewnij sie czy nie ma na 100% wirusow w kompie jesli sa to heh moim skromnym zdaniem na wirusa najlepszy jest format dysku polaczony z usunieciem i ponownym utworzeniem partycji dyskowej.Sprawdz ms-config czy nie uruchamiaja Ci sie jakies podejzane procesy.Zmien przegladarke na FIREFOXA lub OPERE byc moze to tylko przejsciowe problemy na serwerach u Tepsiarzy wiec byc moze to samo minie.Jesli Twoj modem to Sagem F@st 800 to uaktualnij jego sterownik do wersji 3.0.4b...I najlepiej zapobiegawczo sformatuj dysk i zainstaluj Windows na nowo bo cos wiem z doswiadczenia ze dziewczece kompy potrafia byc ostro zasyfione (bez urazy).Zycze powodzenia i trzymam kciuki niech szmoc bedzie z Toba heh!;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi