piotralek Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Witam. Posiadam nagrywarkę Benq DW 1655 DL LS. Problem polega na tym, że przy zapisie wyskakują błędy. Na początku wypaliłem kilkanaście płyt DVD i żadnych problemów nie było. Używałem wtedy płytek DVD-R Sony 8x. Teraz kupiłem DWD+R TDK 16x i wszystko się sypie. Próbowałem nagrywać na innych ale dzieje się to samo Crying or Very sad Nośniki wypalam Nero, które było dołączone do napędu. Przy próbie kopiowania DVD, zapis na dysk twardy przebiega prawidłowo. Gdy zaczyna zapisywać na DVD wyskakuje błąd. Pomocy Usmiech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galii Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Reklamuj. Ja niedawno reklamowalem nagrywarke BENQ 1625. Nie nagrywala zadnej plyty po ok 3 miesiacach posiadania. Jak narazie wszytko chodzi. Uwazaj na serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...