Dr@GuN Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 witam , miałem kłopot z dyskiem , nie wiem czemu miałem bsod i zrobił sie res , potem sie komp nie odpalił już...(tzn nie bootował sie i wyskakiwał że brak pliku ntldr czy jakoś tak....) no to go chkdsk na drugim kompie przejechalem i okazało sie że partycja c (system mam na e) sie wywaliła , a że c jest aktywna to nie mógł sie odpalić ...no to już jest po części ok jakieś pliki sie pojawiły , ale niewiele , jest folder found.001 i w nim dużo plików , nic więcej...jak odzyskać dane z tych plików , tzn jak odtwożyć partycję ? bo miałem tam bardzo wazne dokumenty ... :angry: i to 6gb ....... :mur: żeby to była partycja e to mam jej obraz , ale nie tej.... :mur: pomożecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 EasyRecovery ontrack troche sie pospieszyles z chkdsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) a coś na podobę tylko darmowego ? bo ten progs mniewięcej pokazał mi dane ale miałem trial i nie mogłem ich zapisać , wprawdzie odzyskać ich w 100% mu sie nie udało , ale zawsze coś... Edytowane 26 Marca 2006 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 w trybie RAW pojdzie wszystko ( oprocz nadpisanych ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 tzn coś jaśniej , problem już rozwiązałem , okazało sie że znajomy ma ciut starszą wersję tego progsa i odzyskał mi 90%danych :P ale i tak napisz coś o tym raw trybie , bo kieydś miałm baaaardzo podobny problem z tym dyskiem , więc na wszelki wypadek ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 w pliku pomocy masz opis zczytuje klaster po klasterze bez zachowania struktury katalogow, plikow-po naglowkach podobne do zgrywania CD ( a wlasciwie identyko :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...