Skocz do zawartości
Dr@GuN

Chkdsk Odzyskał Dane , Ale Ni Do Końca...

Rekomendowane odpowiedzi

witam , miałem kłopot z dyskiem , nie wiem czemu miałem bsod i zrobił sie res , potem sie komp nie odpalił już...(tzn nie bootował sie i wyskakiwał że brak pliku ntldr czy jakoś tak....) no to go chkdsk na drugim kompie przejechalem i okazało sie że partycja c (system mam na e) sie wywaliła , a że c jest aktywna to nie mógł sie odpalić ...no to już jest po części ok jakieś pliki sie pojawiły , ale niewiele , jest folder found.001 i w nim dużo plików , nic więcej...jak odzyskać dane z tych plików , tzn jak odtwożyć partycję ? bo miałem tam bardzo wazne dokumenty ... :angry: i to 6gb ....... :mur: żeby to była partycja e to mam jej obraz , ale nie tej.... :mur: pomożecie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a coś na podobę tylko darmowego ? bo ten progs mniewięcej pokazał mi dane ale miałem trial i nie mogłem ich zapisać , wprawdzie odzyskać ich w 100% mu sie nie udało , ale zawsze coś...

Edytowane przez Dr@GuN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn coś jaśniej , problem już rozwiązałem , okazało sie że znajomy ma ciut starszą wersję tego progsa i odzyskał mi 90%danych :P ale i tak napisz coś o tym raw trybie , bo kieydś miałm baaaardzo podobny problem z tym dyskiem , więc na wszelki wypadek ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi