DarkKnight Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Niestety ale po wcisnieciu kombinacji ctrl+alt+del nie wyskakuje mi okiekno z menadżerem otwartych procesów itd. Mam win XP wie ktos moze oco 5 ? pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Najpierw usuwasz robaki/trojany, ktore wylaczyly menadzer, a nastepnie sprawdzasz czy juz dziala. Jak sam nie umiesz usunac to wklej na forum log z hijackthis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkKnight Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Ale ja mam takie cos ze raz działa a raz nie :/ i lipa :/ pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Wiec tez wklej log, to zobaczymy czy cos tam masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...