Gość Bari Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Witam mam zamiar kupic jakies wentyle do obudowy kolorowe np niebieskie lub roznokolorowe .Czy mozecie mi podac jakies linki z takimi coolerkami zalezy mi zeby byly wmiare tanie i przedewszystkim ciche .I chce kupic 2 i jak je zamontowa Tzn maja wywiewac czy wwiewac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=12354 reszta do poczytania, uprzednio korzystajac z opcji SZUKAJ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManSpy Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Witam mam zamiar kupic jakies wentyle do obudowy kolorowe np niebieskie lub roznokolorowe .Czy mozecie mi podac jakies linki z takimi coolerkami zalezy mi zeby byly wmiare tanie i przedewszystkim ciche .I chce kupic 2 i jak je zamontowa Tzn maja wywiewac czy wwiewac?? Zależy w,którym miejscu je będziesz montował. Jeżeli z przodu obudowy 1 i z tyłu 1 to ten z przodu ma wwiewać a z tyłu wywiewać. Ale wiem co chcesz zrobić B) więc powinno wywiewać (jeżeli bedzie obok dysku to chyba może wwiewać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Ja jak zwykle polecam Revoltec dark Red/Blue bo cichutkie tanie i pięknie świecą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...