Skocz do zawartości
happy1

Dziwne Skwierczenie Podczas Pracy Procesora

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ostatnio pojawil mi sie taki problem, mianowicie gdy procesor pracuje np. rozpakowuje rara to slychac dziwne przerywane skwierczenie/trzeszczenie w okolicach procesora.

Procek jest podkrecony A3000+ 1800@2700 v1,45. Gdy odkrece to nie skwierczy

I teraz pytanie?

Czy to sobie moze tak skwierczyc czy jest mozliwosc ze cos sie uszkodzi? Kompa mam juz pol roku i nie bylo z nim zadnych problemow az do teraz.

I czy takie cos kwalifikuje sie na gwarancje?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

ostatnio pojawil mi sie taki problem, mianowicie gdy procesor pracuje np. rozpakowuje rara to slychac dziwne przerywane skwierczenie/trzeszczenie w okolicach procesora.

Procek jest podkrecony A3000+ 1800@2700 v1,45. Gdy odkrece to nie skwierczy

I teraz pytanie?

Czy to sobie moze tak skwierczyc czy jest mozliwosc ze cos sie uszkodzi? Kompa mam juz pol roku i nie bylo z nim zadnych problemow az do teraz.

I czy takie cos kwalifikuje sie na gwarancje?

pozdrawiam

pewnie kijowe cewki piszcza :lol2: poki spalenizny nie czuc komp dziala nie ma czym martwic ot taka atrakcja moddingu plyta wydajaca dzwieki,

coprawda jak plyta padnie to moze pociagnac za soba procka + wiele innych rzeczy

daltego na plycie lepiej nie oszczedzac

a gigabyte potocznie nazywany przez niektorych gigashitem nie nalezy do czolowki jakosci podzespolow montowanych w swoich produktach i potem sa takie cyrki

Edytowane przez vadzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi