friss Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Mam problem - wlaczam komputer, bios dziala i potem jak ma sie zaladowac Windows to jest czarny ekran i nic.. w biosie moge sie bawic wykrywa wszystkie dyski itp, tylko nie chce sie zaladowac windows. Czy to sa objawy tego ze padl dysk? Aha jeszcze jedno jak odplam kompa z plyty instalki win to jest to samo niby wykrywa plyte ma sie odpalic instalator i nagle czarny ekran. Z gory dziekuej ze wszelka pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Jakiego masz kompa i jaki system?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 proponowąłbym format do zera i ponowne sformatowanie dysku na szybkie fat32 ale za pomoca bootowanej cd windows xp i powinno byc dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 proponowąłbym format do zera i ponowne sformatowanie dysku na szybkie fat32 ale za pomoca bootowanej cd windows xpJa bym raczej proponowal formata przy uzyciu bootowalnej plyty Win98se - jest pewniejszy niz spod Winxp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys_op Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Mam problem - wlaczam komputer, bios dziala i potem jak ma sie zaladowac Windows to jest czarny ekran i nic.. w biosie moge sie bawic wykrywa wszystkie dyski itp, tylko nie chce sie zaladowac windows. Czy to sa objawy tego ze padl dysk? Aha jeszcze jedno jak odplam kompa z plyty instalki win to jest to samo niby wykrywa plyte ma sie odpalic instalator i nagle czarny ekran. Z gory dziekuej ze wszelka pomoc. Mialem tak samo kiedy zlapalem wyjatkowo wrednego wirusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...