stregobor Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Planuje zakupic tuner marki winfast, model VC100 XP Video Grabber. Kosztuje on zaledwie 75 pln, a nic specjalnego mi nie potrzeba - od czasu do czasu chce sobie obejrzec wiadomosci badz jakis film. MOj drugi typ Winfast TV 2000 XP kosztuje jakies 30 zloty wiecej, ale slyszalem ze bywaja z nim jakies problemy i nie wiem czy oplaca sie do niego dokladac. Jeslli ktos moze mi polecic tuner, ktorego cena oscyluje w okolicach 100 zlotych prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 cześć mam mam tego grabera obraz bardzo dobry zgrywam z kamery analogowej nawet są lepsze kolory niż były prosto z kamery na telewizorze tunery tv winfast są bardzo dobre jeśli chodzi o obraz i nie tylko pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...