Blue Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 @Blue co tam słychać ? :) Z podrzuconych przez kucyka linków ;) wynika, że bardzo poprawili kod sieciowy i brak lagów :) a wszystko w porzadku, mysle ze pogramy online i juz nie bedzie zadnych lagow:) ja oryginal bede mial 26 ,a samego pesika moze troche wczesniej :wink: zamowilem w wirtusie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 No i mamy tydzień do premiery a dema ani widu ani słychu...mam tylko nadzieje ze nie przeloza premiery..7 dni i odliczamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Kto powiedział że demo będzie wcześniej? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Kto powiedział że demo będzie wcześniej? :)Nikt, ale milo by bylo gdyby wydawca gry najpierw nas uraczyli demem, a pozniej fullem. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Lepiej niech dają odrazu full, niż żeby miała być sytuacja taka jak z PES5... Wg. mnie demko było lepiej niż miodne, a może nawet kosmos, potem przesiadłem się na full i spotkała mnie niemiła niespodzianka, w porównaniu do dema oczywiście... Ale to tylko moja opinia, nie bijcie proszę. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 na calym Swiecie premiera na PC to 2.11, 26 ma sie ukazac PES6 ale w wersji na X360, reszta platform musi poczekac tydzien dluzej, wiec watpie, aby full byl za tydzien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 fak, to fatalnie :) Jeszcze niech przesuną premierę o kilka dni to pada nie odkopie z kurzu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 sry, jednak okazalo sie, ze mam stare informacje, strony na ktorych widniala data 2.11 pozmienialy ja na 27.10 wiec rzeczywiscie PES6 za tydzien! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 aż mi się vibracje w padzie włączyły ze szczęścia :D A nie wiecie jak tam z wymaganiami? Znośne w miarę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 watpie, aby byly wyzsze niz w PES5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Juz sie nie moge doczekac az wpadne do empiku i chapne dvd box z PES6 w PL na PS2... :) agrrrr....mrauuuuuu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Łapcie screen'y z menu z wersji XBoxowskiej... wygląd nie powinien odbiegać od wersji na PC, tak sądzę. Tu Bardzo ładnie prezentują się moim zdaniem koszulki. W ligach brakuje ligi pseudo-niemieckiej. Martwi mnie w tym fakt, że nie będzie wolnych slotów dla twórców łatek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 no i... podobno premiera(POLSKA) przelozona na poczatek Listopada z powodu bledow w wersji polskiej -eh wrecz naklaniaja do piractwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 no i... podobno premiera(POLSKA) przelozona na poczatek Listopada z powodu bledow w wersji polskiej -eh wrecz naklaniaja do piractwa.Tydzien to mozna poczekac. ;] Mogliby juz dac demko by sie zapoznac z nowa odslona PES'ika. ;] Wiecie czy beda w nowym PES'ie panoramiczne rozdzialki z zachowaniem poprawnego aspect ratio? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Kto nie odwiedza issonline, to zapraszam do zapoznania się z czasopismem ;] http://www.gamerzines.com/pesfanzine/PES_6_Fanzine_2.pdf Recka PES6, wywiad z Adriano etc. Wspomne tylko iż na początku są przytoczone słowa Seabass'y, że 6 będzie całkowicie inną grą, nie opierają się na 5. Tak jak wcześniej tworząc 4 opierali się na 3, następnie tworząc 5 bazowali na 4 itd. Ma być kompletnie inna, system strzałów etc. Ciekawie to się zapowiada. Ale nie wydaje mi się, zeby aż takie różnice były w WE10 ? :) w stosunku do WE9 ? :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) W sieci pojawiaja sie juz informacje na temat gry.Podobno ukazała sie juz wczoraj wersja arabska i niemiecka. niektorzy juz graja i to w jezyku polskim... :lol2: http://www.forum.pes.com.pl/index.php?show...amp;#entry99997 Edytowane 24 Października 2006 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) @Santi zapomniałem napisać :P Na końcu tego czasopsima, w wywiadzie z Seabass'ą są pytania od graczy. Jest tam pytanie o widescreen. Pisali że w wersji dla X360 jest, więc myśle że dla PC też będzie. Edytowane 24 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Wlasnie wylukalem to pytanie. ;] Na X'ie to normalne tylko by zaimplementowali to w wersji na PC'ta. Panowie od Fify zapomnieli o tym, ale Konami to inna bajka. ;] BTW, mam nadzieje, ze moj z deka starawy sprzet spoko udzwignie nowego PES'a. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Yearman może dzisiaj zagram w tą wersje i wrzuce filmiki także stay tunned ;] Edytowane 24 Października 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Yearman może dzisiaj zagram w tą wersje i wrzuce filmiki także stay tunned ;] byloby miło bo jak dotad nikt tego nie zrobil a mala probka z polskim komentarzem ktory podobno jest bardzo "przystepny" bylaby niezla przystawka do dania glownego. thx man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 no pieknie to nie pogramy w pl wersje w tym tygodniu[; a juz cieszylem sie na oryginal ze przyjdzie w piatek... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 ja juz gram od tygodnia w wersje francuską, gra rządi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 ja juz gram od tygodnia w wersje francuską, gra rządi :) ale na ps2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 a ja w piątek/sobota skakam do sklepu po PES6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 No chyba nic dzisiaj nie wypali Panowie :( qmpel nie daje oznak życia :(. Ale lada dzień będzie ... wiadomo gdzie ;]. Trzeba jeszcze wytrzymać :P. Oby do piątku bo takto dopiero po weeku zagram :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 ja juz gram od tygodnia w wersje francuską, gra rządi :) napisz co;) jakie sa roznice z we10 i czy sa jakies bardzije widoczne bugi przeszkadzajace w grze.NO i co z tymi bramkarzami;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 napisz co;) jakie sa roznice z we10 i czy sa jakies bardzije widoczne bugi przeszkadzajace w grze.NO i co z tymi bramkarzami;) bramkarze graja lepiej, aczkolwiek wtopy im sie zdarzaja. jedno jest pewne - trzeba ich asekurowac, by przejac pilke w razie gryby nie zlapali jej w rece. Mi sie zle gra - moze dlatego ze sie przyzywczailem do PES5. Podania sa slabsze, strzaly takie ten plutowate - tak jak walilem w PES5 bomby z przedpola, to teraz wszystko bramkarz wylapuje bez problemu. Do tego czesto jest tak, ze mi zawodnik podaje nie tam gdzie trzeba, gorzej dziala dalekie podanie z przytrzymaniem X'a i ogolnie ulamek sekundy dluzej reaguja zawodnicy na to co im za pomocą pad'a kazemy robic. Jest trudniej. Trzeba rozgrywac - zapomnijscie o dryblowaniu takim jak w PES5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 powaznie piszesz Solid :blink: ? Tak jakbym czytal opis PESa 5 w porownaniu do 4 i brzmi to calkiem ciekawie.NO coz , w przyszlym tygodniu sam sie przekonam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 nie zgodze sie z solidem z tym dryblowaniem do kocna, to fakt - jest trudno, ale gdy sterujesz zawodnikiem z odpowiednimi umiejetnosciami, a na przeszkodzie staje Ci obrocna rodem z orandzekstraklasy to bardzo latwo o zostawienie obroncy na wykroku itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Tak jakbym czytal opis PESa 5 w porownaniu do 4 i brzmi to calkiem ciekawie. To samo wrazenie odnioslem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...