Skocz do zawartości
s0lid

Pro Evolution Soccer 6 (Winning Eleven 10)

Rekomendowane odpowiedzi

Ładnie ;]

ale bramka piętką naj :) ...

Przewrotką póki co w poprzeczkę kilka razy trafiłem...prędzej czy później wejdzie i tak ;]

2 rzeczy mi się nie podobają w nowym PES'ie...

1) - zbyt często imho piłkę lecącą wprost w bramkarza ten ostatni sobie wbija do bramki (zdarzyło mi się już że 3 takie bramki w meczu wpadły :| )

2) - z roku na rok coraz gorsze intro <_< (wiem...czepiam się :| )

A prócz tego - piękna gra :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie po co grałeś z komputerem? Neta masz więc co to za problem znaleźć przeciwnika równego sobie i z nim zagrać?

Panie "zły Bubu" :grin: niestety na mojej wersji nie moglem sobie pograc online. Teraz moze sobie zafunduje PES 6 ale priorytetem jest GTR2:) Tak czy tak to i tak fifki chowaja sie przy kazdym pesie

Super Sajanin B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciwnika rownego siebie mozesz znalezc wsród sąsiadów niekoniecznie trzeba grać online, moim zdaniem dużo lepsze wrażenia z takiej gry niż zamykanie się we własnym pokoju i rypanie w sieci :)

p.s. właśnie idę na meczyka ;]

Edytowane przez mihalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i ja sobie rozegralem kilka meczykow. ;]

Pierwsze co sie rzuca w oczy podczas meczu to o 95% mniej kartek. Szkoda, ze nie dodali zmiany szybkosci gry, dla mnie to tempo jest zdecydowanie za slamazarne. Ogolnie rozgrywka przypomina ta z pes5'ki, grafa jak zwykle ladna i szczegolowa, ale panowie z konami chyba nie wiedza, ze istnieje takie cos jak shadery i dx 9, nie mowiac juz o dx 8.1... przynajmniej w fifie wprowadzili hdr a tutaj ? ;] Najwiecej czas uspedzilem przy pes 4, w 5ke sie nie moglem jakos wkrecic, 6ka jest bardzo podobna do piatki, wiec nie wiem, czy uda mi sie przestawic. Jakos dziwnie mi sie gra, powiedzmy chce strzelic z dystansu, lekko dziobne klawisz strzalu a juz gala leci Panu Bogu w okno i tak w 3/4 prob, poza tym to tempo gry, az chcialo by sie je podkrecic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to musisz ćwiczyć skilla ath, bo ja z dystansu wale jedną za drugą :)

na poprawny strzał z dystansu składa się wiele czynników - dobra forma strzelającego, noga którą strzela - "defaultowa :)", czy nikt za nim nie biegnie, nie ciągnie za koszulkę, nie utrudnia, jak te wszystkie warunki zostaną spełnione to wtedy reszta zależy od Ciebie, od tego jak przydusisz klawisz i w którą stronę skierujesz strzałki, no i zapomniałem - Cech, Buffon itc. potrafią zdziałać cuda :D

pograłem na hiszpańskim komentarzu i jest lepszy niż polski, komentatorzy prawie krzyczą do mikrofonu, a po strzeleniu gola odstawiają scenę rodem z WE B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak online chodzi???

w przyszlym tygodniu moze nie , ale na poczatku nastepnego dostane pesika, to pogramy online i zobaczymy kto lepszy B-)

1vs1 znakomicie, 2vs2 gorzej, ale da się ugrać spokojnie

tylko narazie KONAMI coś przy serwerach grzebie, dzisiaj udało mi się tylko raz zagrać, a teraz nie można się połączyć

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ds2, ale palce mnie bola od pada i gram na klawie, w pes4 wymiatalem, wiec nie mowcie mi, ze bez pada nie da sie dobrze grac. :lol2:

Mam wrazenie, ze spory % bramek to szmaty, tez macie takie odczucie ? ;]

Powoli sie wkrecam w 6ke, bo ile mozna mordowac czwarta czesc. ;]

Sa juz na horyzoncie jakies patche ?

ps. pilki rbk sa do bani

edit

Jak wrzucacie brameczki to najlepiej na ten serwis -> http://www.flurl.com/upload , mozna od razu ogladac, bez sciagania. ;]

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fuck zajałem drugi raz drugie miejsce w osiedlowym turnieju :/ i to w ostatniej sekundzie dogrywki przegrałem.... jednak ta obrona jest za słaba...

co do dx9 i shaderów to dobrze że ich nie ma :) bo po co wydawać kasę na nowe karty grafiki po kilkaset zł a tak można w nowe odsłony grać jeszcze na starej dobrej 9550 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ds2, ale palce mnie bola od pada i gram na klawie, w pes4 wymiatalem, wiec nie mowcie mi, ze bez pada nie da sie dobrze grac. :lol2:

Mam wrazenie, ze spory % bramek to szmaty, tez macie takie odczucie ? ;]

Powoli sie wkrecam w 6ke, bo ile mozna mordowac czwarta czesc. ;]

Sa juz na horyzoncie jakies patche ?

ps. pilki rbk sa do bani

edit

Jak wrzucacie brameczki to najlepiej na ten serwis -> http://www.flurl.com/upload , mozna od razu ogladac, bez sciagania. ;]

kup orginal to sie zmierzymy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup orginal to sie zmierzymy :wink:

Zapraszam do sto(L)icy to sie zmierzymy leb w leb, nie ma jak gra przy piwku na 2ch na jednym kompie. :lol2:

Btw wyszedl jakis option file, nie wiem, czy juz ktos o tym wspominal - http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1162145300 i jakies buciory - http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1161963646 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze tego brakuje żeby w PES'ie hdr był <_<

;]

Strzały z dystansu ?...tak jak Kucyk powiedział...dużo czynników na to wpływa... mi już 90% wchodzi ładnie (znaczy w światło bramki bo nie można zapominać o panu w rękawiczkach ;) )

Tempo ? - podoba mi się...jest realniej, a rozbujać się i tak można (Giggsem wszystkich wożę :D )

Od wtorku do nie wiadomo kiedy (pewnie do weekendu) będę działał na siakimś GF2mx ... próbował ktoś odpalić na czymś takim ?...

edit

używam tego bootpack'a...powiedziałbym że ok, tylko w menu edycji na butach jest u mnie kupa artów, czy jak to nazwać (kto wrzucał kiedykolwiek buty do wcześniejszych wersji ten wie o co chodzi)...w grze wszystko ok...

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PES6 zamowiony, padzik zakupiony... pozostaje czekac ;)

Wkoncu bede miec orginal i zobacze co naprawde potrafie. Jak narazie nie bylo na mnie mocnego w domowych bojach, choc i czasem wtopki sie zdarzyly. Myslicie ze 256kbit/s wystarczy do nomrlanej gry online?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako, ze PES jest gra, ktora obfituje w wiele patchy i jej zywotnosc jest bardzo dluga to proponuje by w pierwszym poscie podawac linki do wlasnie tych patchy by kazdy mogl sobie latwo je odnalezc. ;] Kto z panow jest za? :P

Mysle, ze Solid Snake zgodzi sie na to by co jakis czas aktualizowal pierwszego posta, ale najlepiej jak sam sie wypowie. ;]

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kur... chciałem zakupić oryginalną wersję, na stronie game.co.uk mają pes'a za Ł17.99, a w ich sklepie za L29, no masakra :D Nie byłem wyposażony w taką ilość floty więc trzeba czekać aż przyjdzie pocztą...

Swoją drogą gra jest nieziemska, no może poza komentatorami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kur... chciałem zakupić oryginalną wersję, na stronie game.co.uk mają pes'a za Ł17.99, a w ich sklepie za L29, no masakra :D Nie byłem wyposażony w taką ilość floty więc trzeba czekać aż przyjdzie pocztą...

Swoją drogą gra jest nieziemska, no może poza komentatorami :)

no ja wydałem 45e, ale gra warta tej ceny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ogłądam te wasze filmiki, screeny i aż mnie coś bierze.. :twisted:

Nawet nie wiecie z jaką niecierpliwością czekam na przesyłkę z nowym PESem :huh:

A póki co znów całe dnie grywam z bratem w zasłuzoną 5...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobię mały OT korzystając z popularności tego tematu :P

Czy ktoś może wie jak można zlikwidować "mrowienie" murawy?

Wiem, że detale High załatwiają sprawę ale niestety laptop takiego obciążenia nie wytrzymuje :)

Na kompie stacjonarnym sprawę rozwiązuje włączenie Anizo w sterownikach.

Na zintegrowanej gma950 w Asusie niby też jest opcja włączenia anizo ale nic nie daje. Nie wiem jak przypisać anizo do określonej aplikacji.

Może ktoś ma jakieś doświadczenia z PESem na laptopie? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagralem wreszcie w nowego PES'a. :rolleyes: :D :ploom: :gitarzysta: :gitarzysta2: :plom: :plum: Gierka jednym slowem syci. :]]]]]]]]]]]]]

U mnie wyglada tak:

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

A tutaj brameczka strzelona Maxi Rodríguez'em. :P http://www.filefactory.com/file/3807d1/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagralem wreszcie w nowego PES'a. :rolleyes: :D :ploom: :gitarzysta: :gitarzysta2: :plom: :plum: Gierka jednym slowem syci. :]]]]]]]]]]]]]

A tutaj brameczka strzelona Maxi Rodríguez'em. :P 2372984[/snapback]

no chyba na wszystkich ale na niektórych jest to szczególnie widoczne i denerwujące - np na San Siro
według mnie winna będzie matryca lcd za takie kwiatki, nie pozostanie Ci nic innego jak wynalezienie takiej trawy, aby matryca dawała sobie z nią radę Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

według mnie winna będzie matryca lcd za takie kwiatki, nie pozostanie Ci nic innego jak wynalezienie takiej trawy, aby matryca dawała sobie z nią radę

na szczęście nie masz racji :D bo takie kwiatki miałem też na stacjonarnym PC dopóki nie włączyłem anizo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi