Złodziej Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 gram ostro i takie coś dopiero pierwszy raz się zdarzyło, tym bardziej cieszy B) http://images.foteka.pl/issonlinegrafika//duze/kaczor/1.jpg LOL A zamiast piłki kartofel :lol: :lol: PS Cuś troszku za wysoki B-) :lol: Nie cytujemy obrazków Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Hehehe w sumie to przydalo by sie stworzyc druzyne politykow. ;] Giertych z Lepperem i Kaczynskim w ataku (trojkat bermudzki :lol2:). Giertych by strzelal z glowki, a Kaczynscy by dryblowali pod krokiem przeciwnika. :lol: Dzisiaj pogralem troche z kumplem w PESika i zabawa byla wysmienita. ;] Co sie czlowiek nadenerwowal jak strzaly nie wychodzily hehe, ale jak juz wpadlo to szal radosci jak na meczu Polska - Portugalia. :lol2: Im wiecej gram w nowego PESa tym bardziej mi sie podoba. Jak dla mnie jest to najlepsza czesc bez dwoch zdan. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Im wiecej gram w nowego PESa tym bardziej mi sie podoba. Jak dla mnie jest to najlepsza czesc bez dwoch zdan. ;)Dla mnie też ;). Nie licząc we2002 ale on jest nieśmiertelny ;) i nie był na PC :P pomiając emu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
son999 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 jestem po 5 dniach testowania. przy pierwszym meczu odrazu dalem poziom champion i interem wygralem z benfica 2:0 w master leaque :blink: przy pierwszym spotkaniu z pes 6 odrazu zajechalo mi fifa <_< owszem jest trodniejsza jezeli chodzi o rajdy i bardzo dobrze ale te strzaly..... mimo analogowej galki (ktora i tak praktycznie dziala jak cyfrowa :angry: ) to cholernie trodno jest trafic w rog bramki. komentarz... no coments. przy nagrywaniu komentarza dla gry co romkowi i matiemu musieli do picia wlac, jakiegos zmulacza... myslalem, ze wyniki beda troche realniejsze ale po wygranej 8-3 interem z barca to nie ma na co liczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Normalnie n/c. Jak jesteś taki pr0 i wygrywasz na czempionie 8-3 to nie doszedłeś do wniosku, że prawdziwa gra zaczyna się z żywym przeciwnikiem ? a w zasadzie tylko z żywym. Nie trzeba nic więcej dodawać. Ewentualnie zagrać możesz sobie jakąs lipną drużyną z np Chelsea i ustawić sobie forme na słabą :lol: Ogólnie brak mi słów na Twojego posta... :rolleyes: Aha i po rogach trudno strzelać ? :blink: a taki pr0 jesteś :lol: Zalatuje Ci Fifą ? :lol: Może kup sobie Brise (odświeżacz) :lol: Edytowane 11 Listopada 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
son999 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 niestety nikt znajomy w takie gry nie gra wiec muialbym kupic full-a. na to sie nie zanosi bo przede mna nowy sezon w GTR2 i rF F1 wiec i tak nie mam czasu w pesa gram jeszcze od pierwszej wersji na PSXa wiec dobrze wiem jak ta rozgrywka wyglada. nie mowie ze pes 6 jest kich bo jest fajny tylko tworcy za bardzo poszli w strone fify. to jest moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 niestety nikt znajomy w takie gry nie gra wiec muialbym kupic full-a. na to sie nie zanosi bo przede mna nowy sezon w GTR2 i rF F1 wiec i tak nie mam czasu w pesa gram jeszcze od pierwszej wersji na PSXa wiec dobrze wiem jak ta rozgrywka wyglada. nie mowie ze pes 6 jest kich bo jest fajny tylko tworcy za bardzo poszli w strone fify. to jest moje zdanie jak jestes taki mocny to choc kup sobie oryginal i zagramy online, i zobaczymy kto lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 son999 cóż mogę powiedzieć... do zobaczneia na torze w gtr2/rF1 bo sam będę raczej startował. Ale nie róbmy OT i śmietnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
son999 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 jak jestes taki mocny to choc kup sobie oryginal i zagramy online, i zobaczymy kto lepszy.tak jak napisalem mam wydatki na simracing i troche czasu brak. jak dostane jakis zastrzyk gotowki (moze karpiowe :-P ) to sie zmierzymy:) son999 cóż mogę powiedzieć... do zobaczneia na torze w gtr2/rF1 bo sam będę raczej startował. Ale nie róbmy OT i śmietnika.moj nick z SimracingPL to simon999 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 właśnie zainstalowałem sobie k_Patch v0.5 do PES6 Patch wymiata. http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=138900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Też go mam i też twierdze, że wymiata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Spoko sa brameczki gdy pilka odbija sie od poprzeczki. ;] A taka brame mi komp strzelil. :rolleyes: Bramkarza mi chyba zahipnotyzowali. :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 no nieźle Santi, naprawdę nieźle brameczki cudne, przy przewrotce niezły syf był :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Staram sie. ;] 620 pilek :blink: ----> http://rapidshare.com/files/2516829/balls.rar.html :P Adidas: 264 Antigas: 1 Derbystar: 4 Diadora: 28 Dunlop: 4 EA Sports: 12 Errea: 1 Hummel: 13 Jako: 8 Kappa: 10 Kelme: 10 Lotto: 14 Macron: 1 Mikasa: 6 Mitre: 8 Molton: 4 Nike: 139 Penalty: 13 Puma: 28 Reebok: 3 Select: 3 Spalding: 2 Tropper: 4 Uhlsport: 15 Umbro: 19 Voit: 2 Wilson: 3 World: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 eee po co mi tyle piłek :blink: dajcie linka do band z CL :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 eee po co mi tyle piłek :blink: dajcie linka do band z CL :rolleyes: Proszę CL BANDY ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 dzienki dzienki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) eee po co mi tyle piłek :blink: dajcie linka do band z CL :rolleyes: Zawsze moze Ci sie jakas spodobac hehehe. ;] W sumie lepiej miec wiecej niz mniej. :P W dlugi rog brameczki tez syca. :P ojejku skad masz takie fajne flagi (na ostatnim filmiku widzialem) :?: ;] Zapodaj linka jak mozesz z nimi. :P Edit Znalazlem juz patcha z flagami. ;) Edytowane 11 Listopada 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Potestowalem sobie i efektywniej i efektowniej mi sie gra na 2ch najwyzszych poziomach niz np. na trzecim. :blink: A tu taka brameczka z ostatnio wygranego meczyka. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) A ja sobie strzelilem z wolnego. ;] W ogole to rzadko z wolnych trafiam. :-| Macie jakis sposob na efektywne wykonywanie rzutow wolnych? :P Super 'asysta' obroncy Juve. :lol2: :lol2: :ploom: PS. Przydalby sie taki stadion. :D Edytowane 11 Listopada 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 jak wrzucić nowe piłeczki? Bo wrzuciłem do kitserwera (ten folder balls) i dalej mam 12 piłek do wyboru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 o jak mnie wkur... juz ten pes to masakra. nie wiem, chyba juz zapomnialem jak sie w to gra, ale najdziwniejsze jest to ze w pesa3 gralem calymi dniami i poziom 5gwiazdek nie byl juz dla mnie problemem. a tu jest po prostu koszmar. przez pare dni gralem zwkla lige dobra druzyna (manchester united) na normalu i gralo sie...hmm..gra nie przynosila zadnych przyjemnosci...duzo remisow i wygranych po 1:0. obnizylem poziom o jeszcze jeden (drugi od poczatku) i dalej kupa. teraz zaczalem na normalu lige mistrzow z tymi kiepowatymi zawodnikami (ximelesy i te inne) i plakac mi sie chce. zagralem juz z 10 meczy z czego 9 remisow bezbramkowych i jedna przegrana. odechciewa mi sie w to grac. komputer kryje jak jakis robocop, nie idzie nic podac, odbieranie mu pilki konczy sie najczesciej na tym ze pilka przy starciu odskakuje i laduje prosto pod nogami innego zawodnika (bynajmniej nie z mojej druzyny). do tego jeszcze ta kiepowata oprawa audio, przeciez na meczu idzie usnac, komentator majaczy cos pod nosem (dobrze w ogole ze wylaczylem PL bo bym chyba nie wyrobil) ze az sie sluchac nie chce, super okrzyki z trybun. no po prostu czuc klimat LM :? jakby tego bylo malo to kopia i flekuja moich zawodnikow a sedzia nic, juz tyle rzutow wolnych i karnych mi przeszlo kolo nosa bo...bo sedzia uznal ze nic nie bylo, natomiast ja wystarczy ze ich dotkne i od razu gwizdek itd. szlag mnie trafia, nie wiem co ja jeszcze robie przy tej grze, chyba trzymaja mnie wspomnienia swietnej rozrywki przy graniu w pesa3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 ja zaczalem grac lige hiszpanska teraz i gra sie duzo latwiej niz np. lige wloska. gram na najwyzszym poziome, mecz na 10minut, i najwiecej wygralem 6-0 , a tak w kazdym meczu strzelam minimum 2 bramki.... gram realem, gdy gralem interem to bylo trudniej, duzo remisow, jakas tam porazka i duzo meczow wygranych jedna bramka.... czekam z niecierpliwoscia na online abym mogl sie z Wami zmierzyc B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 jak wrzucić nowe piłeczki? Bo wrzuciłem do kitserwera (ten folder balls) i dalej mam 12 piłek do wyboru...Musisz miec nowego kitserwera 6.1.4 . ;] Linki: 1. http://downloads.gamingaccess.com/in...p?file_id=7687 2. http://files.filefront.com//;6152996;;/ 3. http://www.edgefiles.com/file.x?id=/...server-614.zip W menu gdzie wybierasz stroje (przed meczem) na dole pojawi Ci sie pilka. Pilki przewijasz klawiszami 'B' i 'V'. ;] Jaka sobie ustawisz taka bedzie domyslna. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 i musisz mieć domyślne piłki w pesie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 no mam kitservera 6.1.5 :] ale to żeby przed meczem w czasie strojów wybierać? na to nie wpadłem xD ok pobawię sie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 ALL PES6 STADIUMS, TEXTURIZED AND NEW PITCH. CHANGED STAMFORD instead HIGHBURY. 1 czesc ---> http://files.filefront.com/Pes6_AFS_Stadiu...;/fileinfo.html 2 czesc ---> http://files.filefront.com/Pes6_AFS_Stadiu...;/fileinfo.html Instalujcie i cieszcie sie lepszymi stadionikami. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Nooo, bomba :) Ciekaw jestem kiedy wyjdzie wreszcie SuperPatch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 yeach :] heheheh znowu zabawa dkz xD walnijcie to wszystko w jednego posta... faq takie duże no Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Ostatnio strzelilem pare fajnych brameczek i kilka z nich pozwole sobie zaprezentowac. ;] Boruc bez szans. :P Luis Garcia lobuje Dide. ;) Gerrard tez sprawdzil Dide chociaz nie lobem. :D Luis Garcia i Torres znaja sie jak lyse konie. :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...