Skocz do zawartości
s0lid

Pro Evolution Soccer 6 (Winning Eleven 10)

Rekomendowane odpowiedzi

Hehehe w sumie to przydalo by sie stworzyc druzyne politykow. ;] Giertych z Lepperem i Kaczynskim w ataku (trojkat bermudzki :lol2:). Giertych by strzelal z glowki, a Kaczynscy by dryblowali pod krokiem przeciwnika. :lol:

Dzisiaj pogralem troche z kumplem w PESika i zabawa byla wysmienita. ;] Co sie czlowiek nadenerwowal jak strzaly nie wychodzily hehe, ale jak juz wpadlo to szal radosci jak na meczu Polska - Portugalia. :lol2:

Im wiecej gram w nowego PESa tym bardziej mi sie podoba. Jak dla mnie jest to najlepsza czesc bez dwoch zdan. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem po 5 dniach testowania. przy pierwszym meczu odrazu dalem poziom champion i interem wygralem z benfica 2:0 w master leaque :blink:

przy pierwszym spotkaniu z pes 6 odrazu zajechalo mi fifa <_< owszem jest trodniejsza jezeli chodzi o rajdy i bardzo dobrze ale te strzaly..... mimo analogowej galki (ktora i tak praktycznie dziala jak cyfrowa :angry: ) to cholernie trodno jest trafic w rog bramki.

komentarz... no coments. przy nagrywaniu komentarza dla gry co romkowi i matiemu musieli do picia wlac, jakiegos zmulacza...

myslalem, ze wyniki beda troche realniejsze ale po wygranej 8-3 interem z barca to nie ma na co liczyc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie n/c. Jak jesteś taki pr0 i wygrywasz na czempionie 8-3 to nie doszedłeś do wniosku, że prawdziwa gra zaczyna się z żywym przeciwnikiem ? a w zasadzie tylko z żywym. Nie trzeba nic więcej dodawać. Ewentualnie zagrać możesz sobie jakąs lipną drużyną z np Chelsea i ustawić sobie forme na słabą :lol: Ogólnie brak mi słów na Twojego posta... :rolleyes: Aha i po rogach trudno strzelać ? :blink: a taki pr0 jesteś :lol:

Zalatuje Ci Fifą ? :lol: Może kup sobie Brise (odświeżacz) :lol:

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nikt znajomy w takie gry nie gra wiec muialbym kupic full-a. na to sie nie zanosi bo przede mna nowy sezon w GTR2 i rF F1 wiec i tak nie mam czasu

w pesa gram jeszcze od pierwszej wersji na PSXa wiec dobrze wiem jak ta rozgrywka wyglada. nie mowie ze pes 6 jest kich bo jest fajny tylko tworcy za bardzo poszli w strone fify. to jest moje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nikt znajomy w takie gry nie gra wiec muialbym kupic full-a. na to sie nie zanosi bo przede mna nowy sezon w GTR2 i rF F1 wiec i tak nie mam czasu

w pesa gram jeszcze od pierwszej wersji na PSXa wiec dobrze wiem jak ta rozgrywka wyglada. nie mowie ze pes 6 jest kich bo jest fajny tylko tworcy za bardzo poszli w strone fify. to jest moje zdanie

jak jestes taki mocny to choc kup sobie oryginal i zagramy online, i zobaczymy kto lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak jestes taki mocny to choc kup sobie oryginal i zagramy online, i zobaczymy kto lepszy.

tak jak napisalem mam wydatki na simracing i troche czasu brak. jak dostane jakis zastrzyk gotowki (moze karpiowe :-P ) to sie zmierzymy:)

son999 cóż mogę powiedzieć... do zobaczneia na torze w gtr2/rF1 bo sam będę raczej startował. Ale nie róbmy OT i śmietnika.

moj nick z SimracingPL to simon999 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Staram sie. ;]

620 pilek :blink: ----> http://rapidshare.com/files/2516829/balls.rar.html :P

Adidas: 264

Antigas: 1

Derbystar: 4

Diadora: 28

Dunlop: 4

EA Sports: 12

Errea: 1

Hummel: 13

Jako: 8

Kappa: 10

Kelme: 10

Lotto: 14

Macron: 1

Mikasa: 6

Mitre: 8

Molton: 4

Nike: 139

Penalty: 13

Puma: 28

Reebok: 3

Select: 3

Spalding: 2

Tropper: 4

Uhlsport: 15

Umbro: 19

Voit: 2

Wilson: 3

World: 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee po co mi tyle piłek :blink:

dajcie linka do band z CL :rolleyes:

Zawsze moze Ci sie jakas spodobac hehehe. ;] W sumie lepiej miec wiecej niz mniej. :P

W dlugi rog brameczki tez syca. :P

Dołączona grafika

ojejku skad masz takie fajne flagi (na ostatnim filmiku widzialem) :?: ;] Zapodaj linka jak mozesz z nimi. :P

Edit

Znalazlem juz patcha z flagami. ;)

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie strzelilem z wolnego. ;]

Dołączona grafika

W ogole to rzadko z wolnych trafiam. :-| Macie jakis sposob na efektywne wykonywanie rzutow wolnych? :P

Super 'asysta' obroncy Juve. :lol2: :lol2: :ploom:

Dołączona grafika

PS. Przydalby sie taki stadion. :D

Dołączona grafika

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o jak mnie wkur... juz ten pes to masakra. nie wiem, chyba juz zapomnialem jak sie w to gra, ale najdziwniejsze jest to ze w pesa3 gralem calymi dniami i poziom 5gwiazdek nie byl juz dla mnie problemem. a tu jest po prostu koszmar. przez pare dni gralem zwkla lige dobra druzyna (manchester united) na normalu i gralo sie...hmm..gra nie przynosila zadnych przyjemnosci...duzo remisow i wygranych po 1:0. obnizylem poziom o jeszcze jeden (drugi od poczatku) i dalej kupa. teraz zaczalem na normalu lige mistrzow z tymi kiepowatymi zawodnikami (ximelesy i te inne) i plakac mi sie chce. zagralem juz z 10 meczy z czego 9 remisow bezbramkowych i jedna przegrana. odechciewa mi sie w to grac. komputer kryje jak jakis robocop, nie idzie nic podac, odbieranie mu pilki konczy sie najczesciej na tym ze pilka przy starciu odskakuje i laduje prosto pod nogami innego zawodnika (bynajmniej nie z mojej druzyny). do tego jeszcze ta kiepowata oprawa audio, przeciez na meczu idzie usnac, komentator majaczy cos pod nosem (dobrze w ogole ze wylaczylem PL bo bym chyba nie wyrobil) ze az sie sluchac nie chce, super okrzyki z trybun. no po prostu czuc klimat LM :? jakby tego bylo malo to kopia i flekuja moich zawodnikow a sedzia nic, juz tyle rzutow wolnych i karnych mi przeszlo kolo nosa bo...bo sedzia uznal ze nic nie bylo, natomiast ja wystarczy ze ich dotkne i od razu gwizdek itd. szlag mnie trafia, nie wiem co ja jeszcze robie przy tej grze, chyba trzymaja mnie wspomnienia swietnej rozrywki przy graniu w pesa3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zaczalem grac lige hiszpanska teraz i gra sie duzo latwiej niz np. lige wloska. gram na najwyzszym poziome, mecz na 10minut, i najwiecej wygralem 6-0 , a tak w kazdym meczu strzelam minimum 2 bramki.... gram realem, gdy gralem interem to bylo trudniej, duzo remisow, jakas tam porazka i duzo meczow wygranych jedna bramka....

czekam z niecierpliwoscia na online abym mogl sie z Wami zmierzyc B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wrzucić nowe piłeczki? Bo wrzuciłem do kitserwera (ten folder balls) i dalej mam 12 piłek do wyboru...

Musisz miec nowego kitserwera 6.1.4 . ;]

Linki:

1. http://downloads.gamingaccess.com/in...p?file_id=7687

2. http://files.filefront.com//;6152996;;/

3. http://www.edgefiles.com/file.x?id=/...server-614.zip

W menu gdzie wybierasz stroje (przed meczem) na dole pojawi Ci sie pilka. Pilki przewijasz klawiszami 'B' i 'V'. ;] Jaka sobie ustawisz taka bedzie domyslna. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALL PES6 STADIUMS, TEXTURIZED AND NEW PITCH. CHANGED STAMFORD instead HIGHBURY.

1 czesc ---> http://files.filefront.com/Pes6_AFS_Stadiu...;/fileinfo.html

2 czesc ---> http://files.filefront.com/Pes6_AFS_Stadiu...;/fileinfo.html

Instalujcie i cieszcie sie lepszymi stadionikami. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio strzelilem pare fajnych brameczek i kilka z nich pozwole sobie zaprezentowac. ;]

Boruc bez szans. :P

Dołączona grafika

Luis Garcia lobuje Dide. ;)

Dołączona grafika

Gerrard tez sprawdzil Dide chociaz nie lobem. :D

Dołączona grafika

Luis Garcia i Torres znaja sie jak lyse konie. :plum:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi