s0lid Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Solid Snake - nie zrozumielismy sie :oops: ale to pewnie poprzez zle zadane pytanie;) nie chodzi mi o typy podan w grze bo wiadomo ze uzywa sie ich roznie w zaleznosci od sytuacji tylko w ustawieniach sterowania. Jest opcja pass mode(albo jakos podobnie) i jest 5 wariantow z czego ostatni to wszystkie podania recznie + dosrodkowania tylko z l1. I stad pytanie do tych dlugo grajacych , jak Wy macie to ustawione bo mi z jednej stronie fajnie sie gra na 5 ale mam duzo niecelnych przerzutow, do tego problemy z dosrodkowaniami(z l1 jest z deka niewygodnie) i gram na 3 co znowu powoduje ze mam klopoty nieraz z dobrym dosrodkowaniem - nie ma paska sily i komp automatycznie dosrodkowuje we fragment pola w ktory chce ale te dosrodkowania sa zazyczaj za krotkie. wiec ja Ci powiem tak :) Nic nie zmieniam, "jeno se" robie zmiane zawodnikow na manuala i reszta jest defaultowo ;) Moze to Ci pomoze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Moj pad sie rozpada (i tak wytrzymal dlugo jak na gniota od manty :lol2:).W niedalekiej przyszlosci musze sobie sprawic nowego. I teraz pytanie co bedzie lepsze do PES'a. Rumblepad 2 od Logitecha czy Dual Shock 2 od Sony + przejsciowka?Santi zdecydowanie druga opcja. Kupowałem z kumplem na giełdzie przejściówki + używane DualShocki jeszcze za czasów PESa 4 (specjalnie z myślą o tej grze) i zarówno mi jak i znajomemu wszystko chodzi no problemo a męczymy je dość ostro :wink: Podkreślam, że pady nie były nowe. Tak więc w grę wchodzi jedynie ten zestaw - satysfakcja gwarantowana.. :wink: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 Cortezon dzieki, wybiore sobie DS2 + przejsciowke. ;] W ogole to poczytalem troche i kazdy prawi, ze to najlepsza opcja. ;) Spylon - ja uzywam VirtualDub 1.7.0 ---->http://prdownloads.sourceforge.net/virtual....0.zip?download Otwierasz plik video pozniej wybierasz Video---->Compression i na samym dole jest Microsoft Windows Media Video 9 (bardzo ladnie ten codec kompresuje). Z zakladki Audio wybierasz No Audio i zapisujesz plik (Save as Avi). Gotowe. ;]] Filmy mozesz wrzucic tutaj ---->http://www.flurl.com/upload (na razie cos nie dziala ten serwis :-| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Ja tez Ci polecę DS2 + przejściówka. Gra się świetnie i na pewno nic sie nie rozleci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam, Mam pytanie, wie ktoś które klawisze za co odpowiadają ustawiając pada tzn. (trójkąt,kwadrat,krzyżyk,kółko) miałem wcześniej wszystko ustawione perfekcyjnie, chyba sie bawiłem z 2 godziny aby ustawic tego cholernego pada a tu dzisiaj musiałem zrobic format dysku i konfig szlak trafił, myslałem ze wszystkie ustawienia są w Moich Dokumentach "KONAMI" ale niestety tam konfiga pada nie zapamietuje :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 trójkąt zagranie w uliczkę, kwadrat strzał, x podanie, kółko wrzutka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) trojkat - podanie na dobieg, kwadrat - strzal, kolko - podanie gora, krzyzyk - podanie po ziemi kucyk byl szybszy B-) Edytowane 20 Listopada 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 kto jutro chetny na meczyk online :lol2: B-) kto chce sie zmierzyc...pisac... pozdRawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Jak komus sie znudzilo menu gry to moze sobie zaaplikowac cos przyjemniejszego dla oczu. :-P Oto patch, ktory wrzuci nam ladnie panie do menu i dzieki niemu nasza gra bedzie jeszcze bardziej efektowna i efektywna. :lol2: http://files.filefront.com/babes_menudkz/;...;/fileinfo.html A wyglada to tak: Patch jest do wersji jezykowej angielskiej, ale wystarczy po otworzeniu pliku babes_menu.dkz w DKZ Studio zmienic nazwe e_text.afs na p_text.afs i cyka na polskich napisach (jedynie menu wyboru rodzaju rozgrywki jest po angielsku co widac na drugim screen'ie ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) macie jakieś pomysły jak zrobić soundpatcha sobie do pesa (własna muza w menu itd.)? będę miał co robić przez 2 tygodnie xD Edytowane 20 Listopada 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Mysle, ze ten tutorial Ci pomoze. ;] http://www.issonline.pl/tutoriale.php?cmd=...p;id=1136571991 Jest napisany pod PES'a 5, ale w nowej czesci robi sie na 99.9% tak samo. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Spylon - ja uzywam VirtualDub 1.7.0 ---->http://prdownloads.sourceforge.net/virtual....0.zip?download Otwierasz plik video pozniej wybierasz Video---->Compression i na samym dole jest Microsoft Windows Media Video 9 (bardzo ladnie ten codec kompresuje). Z zakladki Audio wybierasz No Audio i zapisujesz plik (Save as Avi). Gotowe. ;]] Filmy mozesz wrzucic tutaj ---->http://www.flurl.com/upload (na razie cos nie dziala ten serwis :-| ) Thx za info, świetny jest VirtualDub, z 11MB zrobił mi 1,5. Tylko jak wybiorę Microsoft Windows Media Video 9, to mi nie chce kompresować, bo brakuje jakiegoś kodeka, jakie kodeki mam pobrać, żeby zadziałał MS MV 9? (mam kombajn K-Lite Codec Pack) BTW przyznam, że 2 raz mam do czynienia z programem kompresującym (wcześniej miałem Vegas Video). Teraz tylko gdzieś zaupuje brameczkę. EDIT: A oto brameczka ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « I druga » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Edytowane 20 Listopada 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) Pewnie tego Ci brakuje ---->http://www.microsoft.com/windows/windowsme...codecs/vcm.aspx Mozesz tez sciagnac sobie Windows Media Player 9 (powinny byc w nim te kodeki) ---->http://www.idg.pl/ftp/mac_197/Windows.Media.Player.9.html lub nowszy ---->http://www.microsoft.com/windows/windowsme...d/download.aspx. ;] BTW brameczka very nice. :rolleyes: Ostatnio gralem Brazylia i udalo mi sie strzelic fajna brameczke z wolnego. ;] A takie akcyjki lubie najbardziej. :P Edytowane 20 Listopada 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Spylon - no druga jest mocna Santi - Ronaldinho w formie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 (edytowane) nie wiem dlaczego nikt tu o tym nie wspomina, moze ta gra tylko u mnie ma takie odchyly. wiem ze dla swojego dobra lepiej by bylo gdybym w ogole o tym nie pisal ale co mi tam. czy u Was tez bramkarze rzucaja sie i bronia strasznie nienaturalnie/sztucznie? prawie tak jakby obowiazywalo ich jakies inne prawo grawitacji. wyskok do pilki i upadek na ziemie zajmuje im ulamek sekundy, mozna by powiedziec ze czasami mam wrazenie ze bramkarz nawet nie wyskakuje tylko "pojawia sie" lezacy na murawie z pilka w rekach. i mam tak nonstop, wyglada jakby teren wokol bramki mial jakies silniejsze przyciaganie ziemskie :) do tego jeszcze te smieszne lapanie silnie uderzonej pilki jakby poprostu ktos mu (bramkarzowi) delikatnie rzucal pilke do rak, i niczym nie wzruszony przyklepuje ja do ziemi (dokladnie tak jak siatkarze przed zagrywka). przeciez to wyglada co najmniej smiesznie. teraz napisze cos za co pewnie zaraz zostane obrzucony tekstami typu "fifowiec" albo "fanboy fify", wg mnie bramkarze czyli ich animacja, sposob bronienia silnych strzalow itp prezentuje sie o wiele lepiej w fifie 07. w pesie zrobili z tego jakas parodie, do tego mam czasami wrazenie ze bramkarz jest przyciagany do pilki ktora zmierza do siatki (jakas nadludzka sila pomaga mu wychwycic strzal?). no nic. co macie do powiedzenia w tej sprawie? nie wystepuje u Was takie "zjawisko"/nie zauwazacie go/zupelnie Wam nie przeszkadza? Edytowane 20 Listopada 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Mnie najbardziej w bramkarzach wkurzyło chyba to, że nawet najsłabsi bramkarze z z drużyn-outsiderów rewelacyjnie wychodzą do napastnika w sytuacji sam na sam. Nie dość, że są nienaturalnie szybcy to jeszcze rzadko popełniają błędy przy skróceniu kąta czy chwycie piłki. Czasami odbiją pod nogi ale na ogół pewnie łapią. Tymczasem w rzeczywistości niewielu bramkarzy i to tylko z tych najlepszych jest prawdziwymi mordercami napastników w takich sytuacjach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) CarsonPoland - ale dlaczego masz byc nazwany fifowecem? to jest twoje odczucie, dla mnie nic sie za bardzo nie zmienilo od 3ki, wiec jak wtedy nie narzekalem to teraz tez nie moge. Złodziej - nie wiem dokladnie o czym mowisz, jezeli chodzi ci o mijanie sie bramkarza z pilka przy skracaniu konta to zdarza sie to tak rzadko jak w rzeczywistosic - ja ogolnie rzadko widuje takie sytuacje w tv. Jezeli chodzi Ci o wychodzenie do napastnika i skracanie konta, to jezeli wedlug ciebie bramkarze nie popelniaja bledow to chyba masz za male umiejetnosci aby je wykorzystac - tak popelniaja je, wali sie po rogach obok nich rowno, nie wspomne o prostym podcinaniu pilki, mozesz mi napisac jak jestes sam na sam to jakim przyciskiem strzelasz w sytuacji sam na sam? Edytowane 21 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 moze i animacje sa nienaturalne ale ja na takie szczegoly nie zwracam uwagi.Co do ich zachowania to im wiecej gram tym bardzije jestem przekonany ze sa to najlepeij dobracowani bramkarze z calej serii.czasem bronia jak w transie a czasem wala takie bugi ze nie wiadomo czy smiac sie czy plakac - zupelnie jak na normalnym meczu;).JA jakos nie widze u niech 'nadludzkich umiejetnosc' , to bardziej przewaznie jest wina zlego strzalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Santi - Ronaldinho w formie B)Problem w tym, że Chelsea tez musi być i musi chcieć wygrać ;) bo sama forma Ronaldinho nic nie da :P B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof036 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Mam kilka pytan do grajacych w PES6. Od dwoch dni mam oryginal, a nie wersje "legalna inaczej" ;-D i zaczalem "pykac" online. Wlasnie z tym trybem gry sa zwiazane moje pytania: 1. Po zalogowaniu do gry online jest wybor slotu (sa trzy) z wlasna postacia. Czy mozna wykasowywac te dane czy mam tylko 3 sloty do wykorzystania - nie ma mozliwosci edycji czy kasowania danych w danym slocie? 2. Czy w grze online musi byc wyswietlany nick moj i rywala przy graczach ktorych kontrolujemy? Czy jest opcja zeby to wylaczyc? 3. Najwazniejsze pytanie - czy wy tez macie lagi??? Mam Neostrade 512 - wydawaloby sie ze net z nawiazka powinien wystarczyc (nie mam problemow na nim z grami fps - ale tam wybiera sie serwery z niskimi pingami - a tu nie ma sie na to wplywu). Jest to mocno wkurzajace - czesto przegrywam przez to mecze - bo trace kontrole nad zawodnikami i bramki w momencie lagowania. Czasem objawia sie to utrata plynnosci gry - tak jakby animacja rwie a czasami sekundowe opoznienia a nawet calkiem sie gubi polaczenie. Czy wy tez tak macie? Na jakich serwerach gracie (niemieckie, wlosko/polskie???) Czy jest w ogole mozliwosc zeby gra online miala plynnosc gry na kompie z zywa osoba czy z kompem??? Bo jak na razie ja takiej nie widzialem. Zaznacze ze do tej pory wybieralem szybki mecz - laczylo mnie wylacznie z obcokrajowcami - moze to jest blad. Sprobouje dzis zagrac z Polakami - moze bedzie lepiej. Sam nie wiem czy to wina gry - czy moze TP SA... Z gory dzieki za odpowiedzi (szczegolnie 3 pyt.). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 , mozesz mi napisac jak jestes sam na sam to jakim przyciskiem strzelasz w sytuacji sam na sam? w sytuacji sam na sam strzelam naciskajac krótko [] lub [] +L1 czyli Lob(rzadko wpada) []+X czyli markowanie albo po prostu zwod -zmiana kierunku i []. CIekaw jestem czy sa inne techniki ? Jak wy strzelacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 w sytuacji sam na sam strzelam naciskajac krótko [] lub [] +L1 czyli Lob(rzadko wpada) []+X czyli markowanie albo po prostu zwod -zmiana kierunku i []. CIekaw jestem czy sa inne techniki ? Jak wy strzelacie ? X ;) i masz pewnosc, ze nie przestrzelisz - ale trzeba jeszcze trafic... @cris22 Ad.1. oczywiscie, ze mozesz wykasowac dane dla ktoregokolwiek slotu - na PS2 jest opisany przycisk, ktory za to odpowiada na dole ekranu. bodajze O ale pewien nie jestem. Ad.2. chyba tego sie nie da zmienic. tez mnie to wkurza, bo wole jak sie wyswietla nazwisko gracza. chyba, ze ktos znalazl sposob. Ad.3. ja wczoraj pogralem na serwie polskim (polish/free czy jakos tak - na Polish/PC1 i Polish/PC2 nie chcialo mnie wpuscic - mam wersje na PS2) i w jednym meczu nie mialem lagow. w drugim byly juz spore - spotkalem sie z tym po raz pierwszy w PES6. generalnie gram na serwerach angielskich (siedze w Irlandii) i nigdy nie mialem zadnych problemow, nawet jak moja luba dzwonila do domu przez VoipStunta. wczoraj w meczu z jakims Polakiem w pierwszej polowie, gdy ja hostowalem, wszystko bylo w porzadku, koles tez nie narzekal, bo w przerwie wymienilismy sie uwagami, ale w drugiej polowie to prawie sie grac nie dalo - prawie sekunde opoznienia mialem i moja gra to byla obrona Czestochowy (choc 2 poprzeczki zawiesilem z wolnego). moze koles mial cos wlaczone w tle co mu zzeralo zasoby sieci czy zapychalo lacze. warto wylaczyc do PES6 antywira, ewentualnie odblokowac porty z zakresu 3850-3860 na routerze (wersja na PS2 uzywa portu 3856), odblokowac firewalla dla tego zakresu portow i postarac sie nic nie sciagac w tle. monitor sieci pokazuje, ze w maksymalnym momencie PES6 wysyla/odbiera z predkoscia 12kB/s wiec Neo512 powinno byc az nadto. tak na marginesie - w PES5 to dopiero byla tragedia jesli chodzi o siec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 kto chce sie zmierzyc online? dzisiaj wieczorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 w sytuacji sam na sam strzelam naciskajac krótko [] lub [] +L1 czyli Lob(rzadko wpada) []+X czyli markowanie albo po prostu zwod -zmiana kierunku i []. CIekaw jestem czy sa inne techniki ? Jak wy strzelacie ?domyślam się, że Złodziej strzela też podobnie w sytuacjach sam na sam, proponuje zapoznać się z klawiszologią a dokładnie z R2 przy strzale, zanim zacznie się narzekać na niewykorzystane sytuacje sam na sam :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) w sytuacji sam na sam strzelam naciskajac krótko [] lub [] +L1 czyli Lob(rzadko wpada) []+X czyli markowanie albo po prostu zwod -zmiana kierunku i []. CIekaw jestem czy sa inne techniki ? Jak wy strzelacie ? Najczęściej w sytuacji sam na sam próbuję zachować zimną krew. Najczęściej w przypływie emocji naciskam [] i jeszcze raz [], żeby poleciała petarda, czasem wejdzie bardzo ładna bramka. Albo R1+R2 mijam obrońców (wypuszczam piłkę) i lekko po ziemi, albo L1+[] lobem ją. Klasyczne okienko w wykonaniu Ronaldinho, lubię tak strzelać. Ten piłkarz jest nieprzewidywalny. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « W weekend tą gierkę pomęczę, jest przewspaniała. Każdy jest "sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem" i to mi się podoba :D. To wciąż ten sam "stary", dobry PES. Edytowane 21 Listopada 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 nikt nie chce sie zmierzyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Ja bym się zmierzył ale do mojego kompa będe miał dostęp dopiero w piątek :/ a na tym sprzęcie na którym siedzę PES 6 nie ruszy :( więc daj znać w piątek albo w resztę weekendu Blue to się zmierzymy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) jakby ktos jeszcze mowil ze pes6 to kiła to proponuje obadac -> poprostu miazga zwlaszcza zdowy ! B) albo dla odmiany rooney :D ronaldinio z joga tv sie chowa... Edytowane 22 Listopada 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) miazga to tam jest bramka Carlosa z 1:00 minuty :blink: identyko z tą z rzeczywistości :blink: sector - ten drugi link to montaż z treningu B) Edytowane 22 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 miazga to tam jest bramka Carlosa z 1:00 minuty :blink: identyko z tą z rzeczywistości :blink: sector - ten drugi link to montaż z treningu B) mozliwe :-) ale badaj to -> http://www.pes-online.net/Kiwi/TutoWE10/Talon.AVI jeszcze troche sie naogladam filmikow i znow bede meczyl pesa przez pol dnia :lol: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...