Yearman Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 NIe wiecie czy jest jakis ballpack z ta pilka z meczu Polska-Belgia- taka NIKE z żółtym elementem po obwodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 kto chce sie zmierzyc dzis wieczorem online ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 the best save! B) Kitserver 6.2.1 Nowa wersja (oznaczona numerem 6.2.1) zawiera: 1. Ballserver 2. Stadium Server 3. Poprawki w LOD Mixer (publiczność) 4. Wsparcie dla wszystkich drużyn (stroje są teksturami 512x256, 256 kolorów - PNG lub BMP) 5. Hotkeys 6. Nowy atrybut dla stroju - umiejscowienie numeru (z przodu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 ... the best save! B) Hehe nieze. ;] Tez mam cos z gatunku obrona, przyklad, ze nie nalezy zgrywac kozaka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) piekne wyjscie bramkarza:D ah ten Bekham to potrafi uderzyc nic specjalnego ale zawsze cos :wink: Edytowane 23 Listopada 2006 przez ichi1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Dida rozdawal autografy podczas meczu, albo poprostu leje za reklamami bramkarzleje.WMV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Panowie Big problem : Właśnie dostałem Pes'a i chce zagrać meczyk w sieci. W pewnym momencie sprawdza klucz i trzeba podać hasło.Robie jak trzeba i wyskakuje mi ,że problem, cytuje : " W trakcie weryfikacji wystąpił bład ". Co może być nie tak ?? Też mieliście takie problemy ??Cd -key jest na bank dobry - sprawdzałem z 10 razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Ce sont les meilleures equipes Es sind die allerbesten Mannschaften The main event Die Meister Die Besten Les grandes equipes The champions :gitarzysta: :ploom: :plum: :gitarzysta2: Juz sie sciaga patch'yk. :P Dzieki kucyk. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 www.issonline.pl tam wszystko pisze .... kto sie zemna zmierzy online!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Santi Dopiero teraz założyłem ,ale i tak nie działa. Może poczekam do jutra to się coś wydarzy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Panowie Big problem : Właśnie dostałem Pes'a i chce zagrać meczyk w sieci. W pewnym momencie sprawdza klucz i trzeba podać hasło.Robie jak trzeba i wyskakuje mi ,że problem, cytuje : " W trakcie weryfikacji wystąpił bład ". Co może być nie tak ?? Też mieliście takie problemy ??Cd -key jest na bank dobry - sprawdzałem z 10 razy. Wyslij mi na PW klucz to ja Ci pomoge. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 w-u-j-e-k jak założyłeś konto, tam się pokazało jakieś hasełko takie dość krótkie, nie wpisujesz czasem tego? Ja tak robiłem na początku i się dziwiłem że nie działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) UEFA CHAMPIONS LEAGUE PATCH 0.8radar fixtools all UEFA CL Kits 28 stadiums more than 400 faces Edytowane 24 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Dobra panowie wszystko chodzi. Problem był z hasłem.Napisałem hasło przy włączonym Caps Lock'ie..... :mur: :mur: :mur: Mam pytanie: Czy jak bede dawał te różne patche to nie bedzie problemów z graniem online ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 online tylko i wylacznie bez paczy, chyba ze chcesz miec problem z polaczeniem co drugim przeciwnikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) hm... nie dziala cos u mnie ten patch.. :/ kitsy nie sa wcale zmienione, wiele nazwisk jest przekreconych (np. zamiast podolskiego jest pomatski) [edit] nazwisko podolskiego jest ok tylko w bayernie - bezsens ;p kitsy juz sie zmienaja ;] imo ten patch moglby byc duuzo lepszy - dlaczego zespoly nie biorace udzialu w lm sa "bez nazwy" lub "no team" - trzeba bylo zostawic te zespoly - whatever ;] [/edit] Pozdrawiam Edytowane 24 Listopada 2006 przez wako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 A u mnie Eto'o nie ma pol glowy (brak tekstury). :lol2: Doszedl dzisaj do mnie DS2 + przejsciowka hihihihi. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 nie wiecie moze kiedy wyjdzie jakis konkretny patch? ala wolf czy cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Czy idzie z Was ktos na PGA na turniej PES6? Przypalowcy wymyslili turniej na PC i nie zalatwili zadnych przejsciowek PS2-USB. Mało tego - chcą, aby kazdy zawodnik miał swoj wlasny pad 0_o Potrzebuje kogos z Poznania, albo kogos kto idzie na PGA, co moglby mi taką przejsciowke pozyczyc, tak, abym mogl pograc na moim ukofanym Dual Shock'u 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Doszedl dzisaj do mnie DS2 + przejsciowka hihihihi. ;]Gratuluje wyboru :D Teraz dopiero będziesz szarpał.. B-) Trzeba przetestować tą paczkę CL choć pamiętam, że z patchem WC do PESa5 (też od tej ekipy) miałem spore problemy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 U mnie wyskakuje, przy uruchamianiu tym uefa.exe że brakuje mu pliku AFS :/ I nie podaje jakiego, tylko że brakuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) (1) IF YOU HAVE DOWNLOAD THE ALL IN ONE VERSION UNPACK ALL FILES IN ZIP FILE TO THE SAME FOLDER AND THEN RUN FILE UEFACL-PATCH-6-BUILD10.EXE ELSE PUT ALL PARTS YOU HAVE DOWNLOADED IN THE SAME FOLDER AND THEN RUN UEFACL-PATCH-6-BUILD10.EXE. (2) NOW COPY FROM YOUR DVD FILE 0_TEXT.AFS AND PASTE IT IN YOUR PRO EVOLUTION SOCCER 6/DAT FOLDER WITH NAME UE_TEX.AFS So in your dat folder there must be 0_TEXT.AFS and UE_TEX.AFS (YOU CAN ALSO COPY AND PASTE FILE 0_TEXT.AFS FROM YOUR PRO EVOLUTION SOCCER 6/DAT FOLDER BUT WE SUGGEST YOU TO USE THE ONE FROM DVD). (3) NOW OPEN DKZSTUDIO AND GO TO FILE MENU - OPTION OPEN FILE. SEARCH FOR FILE uefa_cl_08.dkz that you will find in your PRO EVOLUTION SOCCER 6/UEFA CL PATCH FOLDER. (4) IN DKZSTUDIO GO TO PATCH MENU - OPTION APPLY PATCH IN FOLDER SEARCH FOR FOLDER PRO EVOLUTION SOCCER 6/DAT AND CLICK ACCEPT. (5) Finally we have to install KIT SERVER GO TO YOUR PRO EVOLUTION SOCCER 6/UEFAKITSR FOLDER AND CLICK ON SETUP.EXE. CLICK INSTALL AND READY !!!! zakładam, że tego nie zrobiłeś :> NIe wiecie czy jest jakis ballpack z ta pilka z meczu Polska-Belgia- taka NIKE z żółtym elementem po obwodzie.tu na pewno jest ta piłka: 620 Balls for kitserver :D Edytowane 25 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 mak777, Skopiuj jeszcze plik e_text.afs i zmien nazwe na UEFA_E.afs U mnie to o ten plik AFS chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 czy ktoś jutro bedzie na turnieju PES6@PC na PGA06? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Dlaczego nie można zapisywać powtórek goli z gier sieciowych ?? :( Chyba, że ja o czymś nie wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 czy ktoś jutro bedzie na turnieju PES6@PC na PGA06? jaki turniej gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 jaki turniej gdzie?W Poznaniu na targach PGA. ;) Wiecej tutaj -> http://pesleague.pl/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Czy ktos wie jak zmienic ustawienia obrazu przy Patchu UEFA CHAMPIONS LEAGUE PATCH 0.8?? Normalnie gram w 1280x1024, ale uruchamiając tą wersję "UEFA.exe" gra wlacza sie chyba w 800x600 i wyglada... niezadowalajaco. Edytowane 26 Listopada 2006 przez qba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Odpal UEFA-settings.exe i tam zmien sobie rozdzialke. ;] Plik znajduje sie w folderze z gra. ;) EDIT Umiecie taki zwod :?: :lol2: :lol2: :lol2: To nie byla obrona strzalu tylko przyjecie podania (glowa) od mojego zawodnika. :lol2: :lol2: Edytowane 26 Listopada 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Dzisiaj dorwałem fulla i mam pare pytań odnośnie niego: Gra jest dużo szybsza niż w demie - zdaje mi się czy może to zasługa tego gameplay OF podawanego pare stron do tyłu? Póki co wgrałem właśnie tego OF, Kitservera & all kits, nowe murawy, tradycyjne ustawienia w LOD, i sterownikach (anizo na mrowienie), i.... prawie można by zacząć grać :P Poszukuje jeszcze jakiś działających band, normalnych piłek (te defaultowe z reeboka i adidasa to poprostu LOL), i to chyba wszystko. Może kiedyś jeszcze dorzuce jakieś przyśpiewki - ale prędzej chyba wyjdzie Superpatch or sth like that. Na jakich OF'ach gracie? Czy ta szybsza gra to tylko moje wrażenie (spowodowane być może późną porą) czy też rzeczywiście jest coś na rzeczy? ps. aha co do polskiego komentarza - nie wiem czy się śmiać czy płakać - wyłączyłem go po pierwszym meczu. Polecam hiszpański - dużo żywszy - i kompletnie nie wiem o czym mówią - ale z pewnością nie mówią "oto" ETo... itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...