Złodziej Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Wgrałem option file'a co jest wymieniony w pierwszym poście. Nazwiska piłkarzy OK, ale grać nie mogę :( Tzn. mogę, ale jestem ślepy i nie widzę opcji pozwalającej wyłączyć wyświetlanie nazwiska piłkarza nad zawodnikiem, a z tym to grać nie chcę. Jak się tego nazwiska pozbyć ? Tylko nazwiska na dole ekranu mi się udało, a to akurat standardowa opcja i chcę ją mieć włączoną... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 nazwiska wyłączasz przy wybhieraniu strony gracza - wtedy jak przesuwasz pada na lewo lub prawo, zależnie czy chcesz być gospodarzem czy gościem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 nazwiska wyłączasz przy wybhieraniu strony gracza - wtedy jak przesuwasz pada na lewo lub prawo, zależnie czy chcesz być gospodarzem czy gościemHmm, w Ustawienia Graczy mam tylko albo nazwisko albo '1' nad graczem... Syf :/ nazwiska wyłączasz przy wybhieraniu strony gracza - wtedy jak przesuwasz pada na lewo lub prawo, zależnie czy chcesz być gospodarzem czy gościemHmm, w Ustawienia Graczy mam tylko albo nazwisko albo '1' nad graczem... Syf :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Hmm, w Ustawienia Graczy mam tylko albo nazwisko albo '1' nad graczem... Syf :/No, a wczesniej jak miales? Przeciez nie ma innych opcji. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 No, a wczesniej jak miales? Przeciez nie ma innych opcji. :)Dlatego syf :) Liczyłem, że nie będzie nic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 to to jest pryszcz, zagraj online 2vs2 z graczami o dlugich ksywkach, wtedy to jest sajgon :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Dlatego syf :) Liczyłem, że nie będzie nic!Zeby nic nie bylo to trzeba wgrac zmodyfikowany plik unknow_00151.txs do p_text. ;] Dwie strony wczesniej w poscie 828 podawalem linki do nowego loga bez numerka nad glowa i ze zmieniona strzalka. ;] Jak Ci to odpowiada to sobie wgraj. ;) Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zeby nic nie bylo to trzeba wgrac zmodyfikowany plik unknow_00151.txs do p_text. ;] Dwie strony wczesniej w poscie 828 podawalem linki do nowego loga bez numerka nad glowa i ze zmieniona strzalka. ;] Jak Ci to odpowiada to sobie wgraj. ;) Dzięki. Sprawdzę to. Online nie gram. Nawet pomimo tego, że oryginał gry dostałem jakiś czas temu w prezecie i przesiadłem się z pirata. Po prostu jestem za cienki :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 To ludzie sie przesiadaja z piratow wlasnie po to, aby grac online, owned. :lol2: Poza tym nie mozna grac na zmodyfikowanym OF chyba ? ;] Ale nic nie sprawia takiej radosci jak gra z kumplami przy 'blacie' , po pierwsze nie ma lagow, po 2gie jets fajna zabawa i emocje na zywo. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ale nic nie sprawia takiej radosci jak gra z kumplami przy 'blacie' , po pierwsze nie ma lagow, po 2gie jets fajna zabawa i emocje na zywo. :DZgadza sie. ;] Moze nawet dojsc czasami do rekoczynow. :lol2: Od dawien dawna nie strzelilem bramki z wolnego az wreszcie sie udalo. :-P A tu Rooney sie odblokowal, bo ostatno strasznie cieniowal w mojej druzynie. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Mam pytanie do was: Ostatnio zacząłem grać w Pes 6 online i w każdym meczu mam lagi ,mniejsze ,większe ale jadnak lagi.Mam neonke 512 i CS śmiga bez problemów ,a tutaj nie.Czy właściciele neonek też tak mają ??Czy to winna serwera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 To wina serwerow Konami, ktore znajduja sie w Japonii, a nie w Europie. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 No i jakoś cicho o SuperPatchu :-| Mam tylko nadzieję, że to cisza przed burzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) E tam cisza. ;) Wszystko jest juz w fazie beta testow, jedynie pracuja jeszcze nad twarzami i strojami. ;) Taki scoreboard bedzie w Evolution Patch. Ciekawi mnie jak im wyjdzie to: - New crowd reactions for fouls, yellow cards,red cards, penaltys,chances :P Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Ciekawi mnie jak im wyjdzie to: - New crowd reactions for fouls, yellow cards,red cards, penaltys,chances :P Pewnie będzie "Sędzia kalosz!!!" albo w naszych realiach "J.. sędzia, ja pi... k.. mać, co za ch... , żyd jeden " ;] Edytowane 15 Grudnia 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 A ja mam takie pytanko, strzelil ktos z Was gola lobujac bramkarza w obrebie pola karnego, bo mi sie to ani razu nie udalo, a w 4ce takie gole po akcji sam na sam z bramkarzem padaly non stop. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 A ja mam takie pytanko, strzelil ktos z Was gola lobujac bramkarza w obrebie pola karnego, bo mi sie to ani razu nie udalo, a w 4ce takie gole po akcji sam na sam z bramkarzem padaly non stop. ;]'Już sporo razy ;) Ciężej niż w starych, ale do zrobienia, odpal trening i poćwicz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 hehehe mam czas, mam frapsa, mam replaye, więc niedługo będe klecił mały sampelek z moimi golami :] (tylko czemu na klawiaturze wychodziły mi lepsze niż na padzie o_0 ? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Po wgraniu nowego option file'a Borek i Kołtoń żegnają się z widzami w 15-tej minucie meczu, a później przeżywają dogrywkę do złotej bramki :lol: Ale nie o tym chciałem. A o karnych. Nie strzelałem ich wiele (tylko w meczu, nie trenuję ich...) ale każdy strzał w środek to bramkarz się rzuca w róg i gol, każdy strzał w róg - bramkarz broni :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja gram bez komenta, albo muza leci w tle, albo komentarze graczy. :D A teraz kilka filmow z serii 'ja jestem tylko narratorem'. ;] "co siestao" (w roli gl. bramkarz i nierozgarnieci napastnicy, czyzby przekupieni ?!) "lobik" by Emerson (co tu duzo mowic, doswiadczenie i technika panie, technika ;] ) "wolny" by Becks (Dida moze czuc sie zaskoczony, zapewne spodziewal sie pilki nad murem ;] ) ps. zle nazwalem 3ci plik, ale to nie ma zanczenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) ath - ten bramkarz mnie rozwalil. :lol2: Jak ktos chce to sobie moze sciagnac paczke z 40 strojami HD. http://www.megaupload.com/de/?d=YOLMDUQQ Lista strojow: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Bundesliga Bayern München Bochum Dortmund Hannover Berlin Wolfsburg Shalke EPL Aston Villa Manchster United Everton Chelsea Liverpool Reading Newcastle Holland Ajax Ligue 1 Olympique Lyonnais Paris Saint-Germain National Germany Argentina Italy Japan Spain England France Holland Portugal Brazil Other Celtic FC Poto Galatasaray Juventus Primera Division Real Madrid Barcelona Atletico Madrid Valencia Serie A AC Milan Inter Milan AS Roma Cagliari Chievo Empoli I maly update (Tottenham Hotspur, Olympique Marseille, Villarreal, Lazio Rom). http://www.megaupload.com/de/?d=48U79YYP Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) tja megaupload... ale walić stroje :] niedługo zuploaduje moje brameczki (windows movie maker rullz xD ) no i moje noobowate brameczki xD Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) czy te stroję biegają pod kitserverem? trochę wypadłem z tematu przez te dwa tygodnie, a pierwszy post akutalizowany ostatnio 17 listopada więc nic się nie dowiem, jakiś patch godny uwagi, jaki kitserver najnowszy, dajcie mały przegląd tego co się wydarzyło przez ten czas :rolleyes: Edytowane 16 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 najlepszy patch to k_patch 1.2 zawierający najnowszy kitserver 6.3.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) czy te stroję biegają pod kitserverem? trochę wypadłem z tematu przez te dwa tygodnie, a pierwszy post akutalizowany ostatnio 17 listopada więc nic się nie dowiem, jakiś patch godny uwagi, jaki kitserver najnowszy, dajcie mały przegląd tego co się wydarzyło przez ten czas :rolleyes: Pod najnowszym kitserverem 6.3.3 chodza. ;] http://files.filefront.com//;6341990;;/ A poza tym czekamy na Superpacha, ktory za pare dni powinien wyjsc. ;) BTW tez macie taki dziadoski transfer z megaupload? U mnie sciaga z predkoscia 4KB/s. :mur: :mur: Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) dzięki ale link nie działa z kitserverem :) u mnie też dziwnie ściąga z megaupload, najpierw przez minutę leciało 350kb/s a potem od 4 do 50 maks zainstalowałem megaupload bara i ściągam bez kolejki maks łączem, polecam :-P Edytowane 16 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) kucyk: działa, tylko coś im się rypło tam. Musisz przewinąć aż do takiego momentu i kliknąć to w kółeczku, potem już normalnie jest: http://www.eimg.org/images/284704ff.JPG Edytowane 16 Grudnia 2006 przez jacoleq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 ja mam tylko problem z kolnierzykami w pes6 niektorych klubow! :( stroje mam HD i wlasnei nei wiem czy to wina tych koszulek czy moze moja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ruud aka szczwany lis. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 a moje brameczki są aż tak złe, że nikt nie ocenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...