kucyk Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 nowe catalysty 7.1 nie lubią pesa :-/ czarny ekran :| no to powrót do omegi 6.9 :]jaka karta grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 wesołe 9550 gigabytea :] pes chodzi na nim w 1024x768 wszystko na maxa :] (aa i tych innych badziewi nie włączałem :] zobaczę jeszcze jak z nimi będzie chodzić :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwSu! Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam...ej mieliscie moze taka sytuacje że po właczeniu gry w karierze na stałym poziomie grało Wam sie z najlepszymi przeciwnikami wyjątkowo łatwo? Ja jak nie raz włacze gre to na profesjonalu ogrywam po 6:0 takie kluby ktorym normalnie tyle bramek bym nie wklepał a gram Tottehamem.Innym razem w trybie kariery jak gram to mam zaciete mecze nawet nie raz ze sredniakami tak jak powinno byc.Dziwne to... :mur: Dodam tylko ze gram w granym Evo Patch i OFie od Chimpsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Standard, gralem lige hiszpanska i 4 razy z barca, 2 x puchar i 2 x liga i srednio wygrywalem 4:0 a nieraz sie przegralo 1:0 z zespolem z dolu tabeli, albo remisy. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 wesołe 9550 gigabytea :] pes chodzi na nim w 1024x768 wszystko na maxa :] (aa i tych innych badziewi nie włączałem :] zobaczę jeszcze jak z nimi będzie chodzić :] )nie wiedizalem, ze 7.1 obsluguja karty serii 9xxx :blink: ladnie sie komentarz zepsul po tym patchowaniu, po wygranym meczu w lidze angielksiej wedlug komentatora jestem mistrzem wloch, hiszpanii, na 25 minut przed koncem komentator mowi, ze zostalo 5, no jaja jak nic :D musze sie zebrac do masterleague, bo zwykla liga jest nudna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 musze sie zebrac do masterleague, bo zwykla liga jest nudna...Nie będziesz żałował. Satysfakcja gwarantowana :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 nie wiedizalem, ze 7.1 obsluguja karty serii 9xxx :blink: ladnie sie komentarz zepsul po tym patchowaniu, po wygranym meczu w lidze angielksiej wedlug komentatora jestem mistrzem wloch, hiszpanii, na 25 minut przed koncem komentator mowi, ze zostalo 5, no jaja jak nic :D musze sie zebrac do masterleague, bo zwykla liga jest nudna... no cóż wlazłem na www od amd-ati no i tam już jest taka ładna wybierałka jak u nvidii :] czyli: grafika > radeon > 9550 > go > download :] ściągnął mi 7.1 więc skoro producent daje stery nie obsługują ce urządzeń to dziękuję następne GPU będzie od nVidii :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Może to nie była ironia tylko zwyczajne zdziwienie kucyka ;) doinformował się ;]. Czemu miałyby nie wspierać ? kończmy OT:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Strzał Cristiano Ronaldo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 nie wiedizalem, ze 7.1 obsluguja karty serii 9xxx :blink: ladnie sie komentarz zepsul po tym patchowaniu, po wygranym meczu w lidze angielksiej wedlug komentatora jestem mistrzem wloch, hiszpanii, na 25 minut przed koncem komentator mowi, ze zostalo 5, no jaja jak nic :D musze sie zebrac do masterleague, bo zwykla liga jest nudna... no cóż wlazłem na www od amd-ati no i tam już jest taka ładna wybierałka jak u nvidii :] czyli: grafika > radeon > 9550 > go > download :] ściągnął mi 7.1 więc skoro producent daje stery nie obsługują ce urządzeń to dziękuję następne GPU będzie od nVidii :]Obsługują. Tylko kart <dx9 (9200 i starsze) już nie. U mnie komentator kończy mecz po 15 minutach. Nie wysila się :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 mozna ;] http://www.speedyshare.com/731785741.html Bóg ci zapłać dobry człowieku a oto 2 brameczki, jedna to wybitny popis bramkarza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Jest jakis zbiorowy duzy patch?, bo wiekszosc linkow w tym temacie nie dziala. Jak uruchomic kitservera, jest zainstalowany ale w grze nic nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ale masz "gołego" kitservera?? Tzn. bez żadnych twarzy, kitsów itd. itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) MaKaR - Deco strzał pierwsza klasa! zaraz też coś wstawię :) Edytowane 17 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 @Makar nie byłeś czasem Makarovem który zamiast strzałów w bramke nawalał po głowach w CoD? Gram sobie z kumplem od czasu do czasu i tylko raz udało mi się kopnąć z woleja ma ktoś sposób na woleje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ale masz "gołego" kitservera?? Tzn. bez żadnych twarzy, kitsów itd. itp. goły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 No to jakie Ty chcesz widzieć zmiany w grze jak masz "gołego"? Tzn. zmiany są takie że w edycji zawodników gra pokazuje Ci ID twarzy zawodnika, no i jest parę jeszcze, ale żadnych twarzy, kitsów, piłek nie będziesz miał póki ich nie skopiujesz do folderu kitservera zresztą wszystko masz w pliku kitserver/docs/manual . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) @Makar nie byłeś czasem Makarovem który zamiast strzałów w bramke nawalał po głowach w CoD? ale o so chozi Gram sobie z kumplem od czasu do czasu i tylko raz udało mi się kopnąć z woleja ma ktoś sposób na woleje ? to zależy od tego jakie bedzię dośrodkowanie podanie @kucyk dzięki czasem się uda taką ładną brameczke walnąć szkoda ze tak rzadko :P, a barmkarze czasem sie potrafią popisać w 6 albo mi się wydaje albo w 5 nie robili tyle błędów Edytowane 18 Stycznia 2007 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) Gram sobie z kumplem od czasu do czasu i tylko raz udało mi się kopnąć z woleja ma ktoś sposób na woleje ?Uwaga podaje przepis na soczystego woleja :P 1) Najlepiej oczywiście zawodnik z dobrymi parapetrami Shot XXXXX - jeśli zawodnik słabszy wówczas do receptury dodajemy więcej składnika nr 3 :-P 2) Dobre ustawienie zawodnika - wskazane jest pomaganie sobie w tym celu tzw. Super Cancel - R1+R2 + odpowiedni kierunek 3) Szczęście! :-P voila Coponiektóre brameczki, które podajecie rzeczywiście sycą :) Jak jutro dorwe się do lapka siostry, to nagram mój dzisiejszy wolej z 25 metrów B-) :oops: aha zapomniałem, że miałem pytanie: Wrzuciłem do Kitservera\GDB folder ze zmodyfikowaną murawą Camp Nou, czy też całym stadionem ...mniejsza z tym Przeinstalowałem kitservera - wchodze w Museum, Stadiums View i tam w prawym górnym rogu jest napisane - 1 - Stadiums in game / Stadium from GDB czy coś w ten deseń. Naciskam 1ke no i widze Camp Nou ze świetną murawą - taką jaką wrzuciłem do kitservera. Natomiast w grze - podczas meczu - mam starą wersję tego stadionu. Jak to zmienić? Gdzie można w menu wybrać ten stadion z Kitservera? Pomóżcie bo już patrzeć nie mogę na tą defaultową murawę Camp Nou, której nie wiedzieć czemu nie zmodyfikowali w EvoPatch ps. W sumie to do tej pory nie zainstalowałem EvoStadiumpack - bo nie potrzebuje 150 stadionów, czy może ten plik modyfikuje murawy na wszystkich stadionach? jak to wygląda u was? może macie jakiś Turf Patch? :) Pamiętam, że w Superpatchu dla PES 5 były świetne murawy zrobione bodajże przez Frenkie'go - z tego co widze na soccergaming, to nadal tworzy niezłe cuda, ale nie bardzo mi się widzi wgrywanie każdej, nowej murawy via DKZ, czy tam GGS. edit: dla potwierdzenia moich słów o Frankie'm Edytowane 18 Stycznia 2007 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 2) Dobre ustawienie zawodnika - wskazane jest pomaganie sobie w tym celu tzw. Super Cancel - R1+R2 + odpowiedni kierunekA mnie się wydawało i nadal wydaje ;], że wystarczy przytrzymać R2 aby zmieniać pozycje piłkarza (tego bez piłki), jak leci do niego górna piłka... Super Cancel służy do czego innego ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 A mnie się wydawało i nadal wydaje ;], że wystarczy przytrzymać R2 aby zmieniać pozycje piłkarza (tego bez piłki), jak leci do niego górna piłka... Super Cancel służy do czego innego ;).ja tam z przyzwyczajenia naciskam R1+R2 ;) jak dla mnie to przejęcie kontroli nad zawodnikiem, w celu odpowiedniego ustawienia to właśnie Super Cancel :-P co do tych stadionów, to poczytałem troche manuala kitservera na necie i już wszystko wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 A mnie się wydawało i nadal wydaje ;], że wystarczy przytrzymać R2 aby zmieniać pozycje piłkarza (tego bez piłki), jak leci do niego górna piłka... Super Cancel służy do czego innego ;). Również stosuję tą metodę (R2) i jak najbardziej się sprawdza B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 R2 to nazwijmy to -przepychanie.Pomocne najbardziej w walce o gorna pilke(dosrodkowania, rogi , czy chocby bo wybiciu przez bramkarza na srodku boiska) Zreszta czy R2 czy R1+R2 , nie wazne - wazne by bylo skuteczne;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 nie wiedizalem, ze 7.1 obsluguja karty serii 9xxx :blink: ladnie sie komentarz zepsul po tym patchowaniu, po wygranym meczu w lidze angielksiej wedlug komentatora jestem mistrzem wloch, hiszpanii, na 25 minut przed koncem komentator mowi, ze zostalo 5, no jaja jak nic :D musze sie zebrac do masterleague, bo zwykla liga jest nudna... Wejdź do opcji wyboru języka w grze i wybierz ponownie język, który miałeś ustawiony. Pomoże! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 a ja nazwę sobie R2 inaczej - całkowita kontrola nad zawodnikiem w rękach gracza :) bez tego klawisza właściwie nie da się strzelić takiej bramki, po za tym polecam go urzywać przy wrzutkach w pole karne, w sytuacji gdzie np piłka idzię na głowę ostatniego obrońcy a my jesteśmy na jego plecach, czasem warto przydusić ten klawisz, wycofać się do tyłu (nie skakać do główki), często w takiej sytuacji piłka przelatuje nad obrońcą i spada wprost pod nasze nogi, a potem to już tylko formalność. Pokaże wam potem o co chodzi jak ktoś nie zakumał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Wejdź do opcji wyboru języka w grze i wybierz ponownie język, który miałeś ustawiony. Pomoże! :) żebym jeszcze tyle widział xD ale ok caty od omeg 6.9 i tak na razie rządzą :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) Małe pytanko: jaka jest nagroda za 1 miejsce w jakichś zawodach? Dzisiaj zacząłem właśnie brać w nich udział i jak na pierwszy raz 26 miejsce to chyba nie jest źle? W drugich byłem 176 :( Ale udało mi się strzelić wolnego bramkarzem ;] Edytowane 19 Stycznia 2007 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 a sa w ogole jakies zawody jak tak to SlaY3R masta da o sobie znac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 (edytowane) a sa w ogole jakies zawody jak tak to SlaY3R masta da o sobie znac :Ptriki, triki! :lol2: masta - PES ma wiele więcej do zaoferowania niż garstka nie przydatnych trików :) Odpowiadając na pytanie: tak są. Choć ja osobiście zbyt często takowych nie używam - zwłaszcza tych typu Feint czy jak to się tam nazywa.... Preferuje podstawowy zestaw: R2+kierunki & [] + X :-P UPDATE ale ze mnie lolek :D - przeczytałem zwody zamiast zawody :lol: co to się z człowiekiem na starośc robi :oops: Edytowane 20 Stycznia 2007 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 pes oszust :D tego meczu dostalem 2 czerwone kartki i przegralem 3:2 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...