pasztecik Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Jeżeli grasz na LCD to włącz Vertical Sync. Jak grałem na CRT to 'pasy' raz były a raz nie, w zależności od kaprysu gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 Jak w karierze zagrać ligę? Ja jakoś nie widzę takiej opcji..wchodzisz w trby ML i tam wybierasz 4 ligi - możesz ich skład dowolnie skonfigurować albo brać default, zaznaczasz tam, w której lidze chcesz grać w przyszłośći (bo zaczynasz od 2ej ligi) i wio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2007 @heryf U mnie pomogła zmiana sterów z 8x.xx na Z-Tweaked 91.28.W sumie pisałeś że sprawdzałeś na innych sterach ale spróbuj te Z-TWEAKED po uninstalu starych oczywiście DC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 wiesz co niedawno zainstalowalem XTreme-G 93.81 przesiadlem sie z 91.47_forceware_winxp2k_english_whql i ta zmiana nie pomogla, ale sprawdze na tych co podales, dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichi1 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 heryf - a wlaczyles to v-sync. U brata na LCD bylo to samo i pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 wlaczyc synchronizajce pionowa? a domyslnie ona jest wyłączona ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Na XTreme-G też miałem pasy ;) jak default jest wyłączona to poszukaj i włącz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 nowy OF - fast (1.2) miażdży :] gra się ciutek szybciej i muszę przyznać że bardzo mi przypasował :] BTW. mam dziwne schorzenie xD pierwszy mecz zawsze gram jak ostatnia pipa dopiero drugi i trzeci zaczynam jakoś grać xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Właśnie ukazało się Winning Eleven 2007 na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Właśnie ukazało się Winning Eleven 2007 na PC.skąd takie info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 niepowiem,bo niechcę dostać bana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Jak nie będzie to wyglądać conajmniej tak jak to: to strzelam focha ;) dobra już koniec ot ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Może mu się pomyliło z UEFA Champions League 2006 2007 ;]]]]]]]] joke :P Ale nigdzie nie widze takiego infa, żeby w ogóle była taka konwersja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Szukaj a znajdziesz. Instalka zajmuje 3.03 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ritchie Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) wchodzisz w trby ML i tam wybierasz 4 ligi - możesz ich skład dowolnie skonfigurować albo brać default, zaznaczasz tam, w której lidze chcesz grać w przyszłośći (bo zaczynasz od 2ej ligi) i wio :) No dzięki, ale o takiej opcji wiedziałem, szkoda tylko, że liga to max 16 zespołów. Myślałem, że może wyszedł jakiś patch w tym kierunku.. Dzięki. Edytowane 15 Marca 2007 przez Ritchie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Szukaj a znajdziesz. Instalka zajmuje 3.03 GB znaleźć znalazłem ale wszelkie serwisy PES'a milczą o takowej produkcji, więc podchodzę do tego z dystansem.... jeśli już "zdobędziesz" nowego PES'a to daj znać, wszelkie screeny potwierdzające, że to nie jest fake mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 skoro nforce.nl twierdzi że taka gra się ukazała,to raczej chyba nie kłamią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 nie nie kłamią... ale zamiast szerzyć ploty to może wypadało by google sprawdzić? http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=7289 Winning Eleven 2007 = PES 6 żeś wpadł chłopie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7s-49-en-70-1wvp.html Winning Eleven 2007 to nie jest to samo co PES 6 Edytowane 16 Marca 2007 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 WOOOW ! :blink: Ale niespodzianka ! Oby tylko to nie był fake, chociaż narazie widać że nie jest... Ale w weekend bedzie ciupanko :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 -whats new- new puma logo,1 new ball. -gameplay? some slight changes.more accurate shooting under pressure,easier defence. -graphisc...the same to pes6/pes5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) Hahaha, rzeczywiście. Śmiech na sali... Nie ma się czym podniecać imho. Edytowane 16 Marca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7s-49-en-70-1wvp.html Winning Eleven 2007 to nie jest to samo co PES 6 ehhh... 1. okładka - Adriano - PES 6 - w każdej odsłonie pesa i WE jest inny przeszczep na okładce 2. screeny... to samo co w pes 6 3. to jest wersja wydana na rynek daleko wschodni... 4. nie uważasz że jakby był nowy WE / PES to by konami dało jakieś info? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) WE2007 to poprawiona wersje PES6 a nie zupelnie inna gra. Instalka zajmuje aż ponad 3GB,pomimo że gra jest tylko w jednej wersji językowej. PES 6 zajmował ok.3.5GB ale tam było 5 czy 6 różnych wersji językowych. Po wyborze tylko jednego języka gra zajmowała na twardym ok.1.5GB. Tutaj będzie zajmowała ok.3GB.Chyba na coś musiało pójść te dodatkowe miejsce?? Edytowane 16 Marca 2007 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 No jak obrona lepsza to faktycznie można uznać za nową lepszą część.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 To fest pozmieniali... Nowej czesci powinni: -poprawic grafike (ile mozna ogladac to samo?), -zrobic wkoncu porzadek z zespolami i kupic licencje, przez co seria fifa stracila by ich najwiekszy plus (choc wiadomo ze mozna sobie sciagnac patcha ktory dodaje wszystkie zespoly), -poprawic gre bramkarzy, -usunac pasek strzalu albo go zmodyfikowac tak aby pokazywal prawde, -usprawnic wykonywanie wolnych bo do tej pory nie nauczylem sie ich wykonywac (ma ktos jakis poradnik jak wykonywac freekicki?), -poprawic dzialanie sedziego, ktory w zaleznosci ood humoru daje za byle co czerowna, a czasami nie odgwizduje chamskich wejsc -pewnie o czyms zapomnialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Co do freekick'ów to tylko trening, trening i jeszcze raz trening ! Nie ma łatwo ! Za to jak już się nauczysz, to gole z wolnych są najbardziej ekscytujące ! [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Wolne to poezja, gram tyle czasu i nadal średnio mi wychodzą, ale jest coraz lepiej, i ile satysfakcji dają ;D Może ktoś z Wrocławia ma dzisiaj ochotę pograć? :) Z kumplami spotykamy się wieczorkiem na PESa ;] Brać pad'a i atakować, Wrocław kontakt gg lub gsm z podpisu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Mam duży problem: Mianowicie mam oryginal i ostatnio gra nie chce mi się uruchomić, znaczy się uruchamia się ,a później wyskakuje czarny ekran i du** nic nie chodzi ,trzeba reseta zrobić.... Dodam ,że wcześniej nie mialem problemów takich.Wydaje mi się ,że to może być winna tego ,że plytke mialem caly czas w napędzie ,rzadko ją wyciągalem i przez to gierka nie chodzi.... Wie ktoś jak to naprawić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Mnie kiedyś też nagle przestała działac, klikałem na ikonke, przez chwilę komputer ciężko pracował i tyle, nie włączało się. Przeinstalowanie gry nie dawało nic. Pomógł stary kumpel - format :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...