Skocz do zawartości
s0lid

Pro Evolution Soccer 6 (Winning Eleven 10)

Rekomendowane odpowiedzi

Czymś sobie trzeba tłumaczyć opóźnienie gry...

Czasami w ciągu jednego meczu jes tyle baboli że głowa mała :|

prowadzę 4:0, ~30 minuta meczu...najpierw leci tekst że pewnie ten wynik się utrzyma i będzie potrzebna dogrywka (że niby 1-1) a za chwile się chłopaki żegnają...

:blink:

ale nawet komentarz nie jest w stanie zabić miodu tej gry...i chwała jej za to

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czymś sobie trzeba tłumaczyć opóźnienie gry...

Czasami w ciągu jednego meczu jestyle baboli że głowa mała :|

prowadzę 4:0, ~30 minuta meczu...najpierw leci tekst że pewnie ten wynik się utrzyma i będzie potrzebna dogrywka (że niby 1-1) a za chwile się chłopaki żegnają...

:blink:

ale nawet komentarz nie jest w stanie zabić miodu tej gry...i chwała jej za to

Na jakim poziomie grasz, ze po 30 minutach prowadzisz 4:0? ;) Ja sie 'przesiadlem' na profesional i na razie najwyzej wygralem 4:0 hehehe. A co do komentarza w grze to dawno temu na hiszpanski sie przezucilem choc zdaza mi sie od czasu do czasu wlaczyc polski. ;) Najlepsze sa wstawki jak podajemy noga, a Borek mowi, ze ladne podanie glowa :lol2:. Wynik w jednym spotkaniu myli mu sie z 10 razy. :D Nawet zle podaje ile minut zostalo doliczonych do konca meczu. :lol: Mam nadzieje, ze poprawia te babole w wersji finalnej na nasz rynek. ;)

EDIT

Emirates Stadium. :blink: :-P

http://rapidshare.com/files/3351483/Emirat...tadium.rar.html

Dziala z kitserwerem 6.2.0. Wypakowac zawartosc archiwum do ...\kitserver\GDB\stadiums. W menu wyboru strojow przelaczamy sie przez klawisze Page Down\Page UP pomiedzy serwer-ballem, serwer-stadion, a ustawieniami meczu. Klawisze 0 i 9 sluza do wyboru stadionu (o ile mamy ich wiecej w stadion-serwerze) :)

Zrobilem pare screenow:

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sie nazywa Polski profesjonalizm , a potem sie dziwic ze sprzedaz bedzie nikla.

Naprawde podziwiam ludzi ktorzy zamiast olac tak zalosnego wydawce i sicagnac gre z netu czekaja na ta polska wersje.

W ogole to dziwne bo informacja o przelozeniu wydania pesa byla na 3 dni przed premiera a wtedy to juz wszystko powinno byc zapakowane i ofoliowane.Wiec albo caly pierwszy naklad poszedl w kosz albo juz o wiele wczesniej polonizacja poszal do poprawki.W ogole to jak dla mnie to jedyne co moze to uratowac to ponowne nagranie wszystkich kwestii ,w co nie wierze , bo pomijam fakt ze obaj komentatorzy komentuja jakby ogladali inny mecz albo zjarali tone trawy , ale po ludzku tego sie nie da sluchac.0 emocji, wszystko czytane na sile z kartki.Jak ktos oglada mecze komentowane przez tych panow to wie o czym mowie.Kaszana straszna i ciekawe czy znajda sie tacy ktorzy wytrzymaja dluzej z tym komentarzem;)

Co do ocen pesa to jak ktos obniza ocene za polonizacje to chyba ma nierowno pod sufitem.

Oceniany powinien byc produkt konami a ze u nas jest pelna amatorka to nie ich wina,

ps.

po tygodniu grania doszedlem do wniosku ze ten pes jest najlepszy z calej serii B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z okazji dzisiejszego meczu zagrałem sobie dzis meczyk Polska-Belgia. Poziom najgorszy, czas połowy 45minut :D Smolarek zaliczył pierwszą bramke w 7' , Żuraw pod koniec 2 połowy....Bedzie dobrze?;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A miałeś w składzie nasze "gwiazdy" czuli Dudkę i Frankowskiego czy postanowiłeś jednak... dać nam szansę ? :lol:

Tak na marginesie, to polskiej wersji jeszcze nie ma ????? To co, ona darmowa będzie ? Bo mam pewne obawy czy jest w ogóle sens wydawać - gdy wszyscy nie mogli się doczekać i musieli ściągnąć z netu - tylko dla poprawionego (całkowicie nowego!) polskiego komentarza - o ile w ogóle raczą poprawić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A miałeś w składzie nasze "gwiazdy" czuli Dudkę i Frankowskiego czy postanowiłeś jednak... dać nam szansę ? :lol:

Grałem składem na dzisiejszy mecz. Ciezko było grac na tym poziomie, bo zazwyczaj gram albo z kumplami, albo na 3gwiazdkach [tzn na normalu...]. Co do dzisiejszego meczu to i tak wygramy :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na marginesie, to polskiej wersji jeszcze nie ma ????? To co, ona darmowa będzie ? Bo mam pewne obawy czy jest w ogóle sens wydawać - gdy wszyscy nie mogli się doczekać i musieli ściągnąć z netu - tylko dla poprawionego (całkowicie nowego!) polskiego komentarza - o ile w ogóle raczą poprawić...

a tryb online to pies?

sam czekam na premiere w PL, bo paru znajomych mimo, ze gra juz w PES6 to i tak czeka na zamowione oryginaly - wlasnie dla trybu online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem składem na dzisiejszy mecz. Ciezko było grac na tym poziomie, bo zazwyczaj gram albo z kumplami, albo na 3gwiazdkach [tzn na normalu...]. Co do dzisiejszego meczu to i tak wygramy :-P

jest jakis nowy OF czy jak?? bo ja nie mam polowy graczy m.in. Matusiaka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest jakis nowy OF czy jak?? bo ja nie mam polowy graczy m.in. Matusiaka

Po sieci krązy aktualny skład Polski, już od jakiegos tygodnia? Co prawda to tylko wyjściowa 11 bo takiego Murawskiego nie widziałem.Oczywiscie pisze o łacie na ps2 bo na piecu mam inne gry do pogrywania...;] Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po sieci krązy aktualny skład Polski, już od jakiegos tygodnia? Co prawda to tylko wyjściowa 11 bo takiego Murawskiego nie widziałem.Oczywiscie pisze o łacie na ps2 bo na piecu mam inne gry do pogrywania...;]

ok....tylko, ze tydzien temu to Rasiak miał grac a nie Matusiak no ale o.k zostawiam temat bo widze ze mozna go miedzy bajki włozyc. Swoja droga czekam na takiego OF + druzyny z Ligi mistrzow i mistrzostw europy bo tez polowy tych zespolow brakuje i nie moge sobie w miare aktualnego turnieju zagrac ani mistrzostw europy ani CL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok....tylko, ze tydzien temu to Rasiak miał grac a nie Matusiak no ale o.k zostawiam temat bo widze ze mozna go miedzy bajki włozyc.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Racja, to fake, to 100% fake!!!1

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Santi - to akurat na normalu było ;]...i co najciekawsze - ma klawiaturze :D...bo chwilowo pada nie mam :|

Zaraz chyba spróbuję Polska-Belgia...na 5*...na klawikordzie...będzie hardcore ;]

Jak na klawikord to wymiatasz. ;] Ja bez pada sie nie ruszam, choc sa tacy co na klawiaturze potrafia takie rzeczy, ze glowa mala. ;)

Zagralem mecz Belgia - Polska na chempionie i przegralem 0:1. :cry: Zurawski w doliczonym czasei gry nie wykorzystal sytuacja sam na sam. :mur:

BTW mial ktos rzut wolny z pola karnego? Ciekawi mnie czy jest w ogole taka mozlowosc. ;)

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa karne-trafily sie ze 2.

Nie o karne mi nie chodzilo tylko o rzut wolny dyktowany gdy na przyklad zagrywasz do swojego bramkarza noga, a ten lapie pilke. ;)

Skoro SamoDobro mowi, ze w piatce byly to w szostce tez musza byc. Nigdy mi sie nie przytrafil taki rzucik wolny, a szkoda.

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pada ustawić, w settings ustawiam jako 1 --- a jako 2 pada i nie śmiga mi, nie działa pad w grze :(. BTW mam Logitecha Dualactiona... Już mnie szlag trafia, że w grze nie można ustawić w ustawieniach, jak w PES5 i ustawić grafikę też trzeba w settings.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wlaczam gierke to w czzasie peirwszego meczu przez pierwsze predziesiat sekund mam mega sciny, jakeis 3-5fps i 1 sekundowe zwiechy, dalej jakby gra sie rozruszala i jest dobrze...czuje sie jakby windows gre czytal prosto z jakies porysowanej plytki....

mega bug jaki mi sie przytrafil: gram sobie meczyk w karierze i nagle widze na radarze kropke przedstawiaja przeciwnika po za boiskiem na dlugosc szerokosci bioska!! jeszcze drugie tyle i mialbym kropke dokaldnie na srodku monitora niemalze!! lol... patzre a tu nagle kropka wraca i widac jak pzrez trubynu przechodzi bramkarz rywalil ale niezdarzylem stzrelic jakiegos loba przez pol boiska;p zal jednym slowem.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam pytanie z innej beczki ,szczegolnie do tych co dlugo juz graja w pro evo.Jakiego typu podan uzywacie(tam jest od 1 do 5)

centralnie, nie mam pojecia jak odpowiedziec na to pytanie :blink:

moze tak:

wszystkich... ?

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej może byśmy jakis KONKURS zrobili np...narazie na najladniejsza bramke (styl wolny) a potem by sie zrobila inne np Tylko bramka zdobyta z glowy itp itd...good idea czy nie ? Kto jest ZA!?

lepiej lige. od jutra gra bedzie w sklepach, mozna sie ustawiac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej może byśmy jakis KONKURS zrobili np...narazie na najladniejsza bramke (styl wolny) a potem by sie zrobila inne np Tylko bramka zdobyta z glowy itp itd...good idea czy nie ? Kto jest ZA!?

Czemu nie. B-) Jestem za a nawet przeciw. ;]

Tak powaznie to fajny pomysl, kazdy moze wniesc swoja kandydature (nawet Kononowicz) w postaci jednej bramki, wszystko bedzie zamieszczone na serwisie z video streamingiem (np. flurl.com , bo widze, ze sie przyjal ;] ), potem powiedzmy autor topika dolaczy ankiete na pierwszej stronie i zrobimy sobie taki maly konkurs.

Mozna by po prostu wysylac linka z bramka do jednej osoby (np. Solid Snake'a) on by to zamiescil, tylko, aby nikt do konca nie wiedzial, czyja jest ktora bramka, aby nie bylo faworyzowania.

Powiedzmy, ze jest czas np. do 20 listopada na wysylanie zgloszen a potem nastepuje ankieta np. jeden dzien i juz.

Co Wy na to kamraty ? :lol2:

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi