Skocz do zawartości
s0lid

Pro Evolution Soccer 6 (Winning Eleven 10)

Rekomendowane odpowiedzi

Jest duzo prosb na evo-web o wrzucenie na torrenta wiec pewnie niedlugo to nastapi. ;]

Przed chwila w lidze zmierzylem sie z Liverpool'em i slyszac w tle You`ll Never Walk Alone az szkoda bylo mi ich ogrywac. :P Atmosfera teraz jest super, meczyki naprawde sa bardzo klimatyczne. :P Wazne jest, ze przyspiewki nie sa konczone jak jestesmy z akcja w polu karnym przeciwnika lub on w naszym jak bylo dotad. Dopoki pilka w grze kibice spiewaja. :)

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Link do poprawionego e_text. ;] http://rapidshare.com/files/8157992/e_text.rar.html

Jest jeszcz problem z odpowiednimi skrotami nazw pozycji, jak ktos nie chce miec niemieckich tylko angielskie to niech sobie ten plik zaimportuje za pomoca DKZ Studio do e_text.afs. :P

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O nein, tylko nie rapishare, was is daaaas. :D

Mam dziwny problem w kitserverem, wszystko smiga, stadiony, stroje, mordy, ale gdy wybieram jakas pilke z kitservera to przy wczytywaniu meczu gra sie wywala. Pilki sa prawidlowo zainstalowane, wykrywa je w grze, tzn. moge wybierac itp. , ale juz zagrac nie idzie. W sumie problem maly, bo i tak zawsze jade na jednej pilce, ale mnie to dziwi. ;]

A ogolnie paczyk bardzo dobry, strona dzwiekowa to chyba jego gl. walor.

Pasek wyniku i czasu moglby byc lepszej jakosci. ;]

Co smiesznego ten superpatch podobnie jak jego starsi bracia to pelnowartosciowa gra, brakuje tylko kilku dll'i z org wersji. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Link do poprawionego e_text. ;] http://rapidshare.com/files/8157992/e_text.rar.html

Jest jeszcz problem z odpowiednimi skrotami nazw pozycji, jak ktos nie chce miec niemieckich tylko angielskie to niech sobie ten plik zaimportuje za pomoca DKZ Studio do e_text.afs. :P

to jest do tego k-patch 1.3? bo już mam w połowie ściągnięte te pliki xD wrzućcie gdzieś indziej ten e_text z rapidshare :]

Edytowane przez Bio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ath caly czas gram na starym OFie od Chimps'a i wszystko jest lux. ;] Jest nawet lepiej niz bylo, bo wraz z zainstalowaniem nowego patcha dostalem chyba wiekszego skilla (to z podjary pewnie :lol2:). :P

Kurde ja mam wprost przeciwne uczucie...

Jakos wydaje mi sie, ze teraz biegaja wolniej i lamia, jak na org wersji gry, to chyba niemozliwe, aby cos z OF sie pozmienialo po nadpisaniu plikow *.asf w katalogu dat ?

Poza tym cos sie zwalilo z ligami, zniknela liga niemiecka a zamiast tego pojawilo sie other leagues 3. :blink:

Liga holenderska ma teraz znaczek bundesligi... jak to mozliwe ?

Wgralem od nowa OF (ten z poprawionym gameplayem i dodana bundesliga) i ciagle to samo...

Jezuu... Sama gra zajmuje mi na dysku 1,39 GB A to 2 razy tyle :lol:

Tutaj to tyle zajmuje sam plik 0_sound.asf. :lol2:

to jest do tego k-patch 1.3? bo już mam w połowie ściągnięte te pliki xD wrzućcie gdzieś indziej ten e_text z rapidshare :]

To jest do evolution patcha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No raczej. ;]

Wgralem OF od evo patcha i wszystko jest ok, tzn. na swoim miejscu, wiec ten stary OF z gameplayem nie jest kompatybilny z evo, jak jest u Ciebie Santi ?

No i wlasnie mi sie wydaje, ze jakims cudem nie dziala tez ulepszony gameplay, bo mam takie same odczucia z gry przy starym OF i tym z evo. :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ath

A wiec po kolei. Na tym OFie zmieniajacym gameplay mam tak samo (liga holenderska ma znaczek bundesligii). Po prostu jest niekompatybilny z niektorymi rzeczami zaimplementowanymi w evolution patchu. ;] Jak Ci to przeszkadza to sobie zmien na dedykowany do tego patcha - tam wszystko bedzie 'gralo' jak nalezy. ;) Gameplay zmieniony musi dzialac, bo polega on glownie na zmianie statystyk, ktore sa w OFie. Moze sie juz tak wyrobiles, ze nie odczuwasz roznicy? ;)

Wracajac jeszcze do poprzedniego Twojego pytania dotyczacego ballservera to u mnie nie bylo na razie problemow z wysypywaniem sie gry (uzywalem 3 pilek na razie). Oczywiscie sciagnales sobie pliki .exe i uzyles wersji offline/online* :?: Wazne jest tez zainstalowanie nowego kitservera od nowa. :)

* niepotrzebne skreslic

Bio - mozesz sobie walnac k_patch'a bez problemow, ale moim zdaniem sie kryje w porownaniu do evolution patch'a. ;) Nawet muzyczka w menu imo jest bez zarzutow w nowym patchu, bardzo przyjemnie sie jej slucha. ;] Aha jezeli chcesz uzyc pliku e_text z evolution do k_patch to moze byc problem (na przyklad zle wyswietlany scoreboard).

Joe Cole w formie. :P

Dołączona grafika

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka...mam pytanie.Czy dotychczasowy tryb kariery bedzie działał na nowym patchu? tzn. evo patch? Czy bedzie sie cos sypało,bo wyczytalem gdzies ze do tego patcha dorzucili 2 lige niemiecka,angielska,włoska i hiszpańska chyba. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

daj ktoś linka od strony tego evolution patcha...

BTW z k_patcha zostało mi jakieś 7 części xD - 6-cio partowy chant i update 1.3, który IMO nie chce się ściągnąć o_0

Edytowane przez Bio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrzucilby ktos p_text (Evoulution patch) bo z tego linka cos nie daje rady sciagnac http://www.megaupload.com/de/?d=8I454SWT

Ze strony www.megaupload.com możesz zainstalować ToolBAR do IE 6.0-7.0

megauploadtoolbarsetup.exe i wtedy pójdzie plik w IE 6.0-7.0 bez kolejki.

Ja dziś pobrałem 440 MB danych, wyczerpując limit i muszę poczekać do jutra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze strony www.megaupload.com możesz zainstalować ToolBAR do IE 6.0-7.0

megauploadtoolbarsetup.exe i wtedy pójdzie plik w IE 6.0-7.0 bez kolejki.

Ja dziś pobrałem 440 MB danych, wyczerpując limit i muszę poczekać do jutra.

no wlasnie kaze mi czekac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Santi umiesz dedykowac tego OF od evo patcha, aby podniesc statystyki tak jak Chimps ? :D

Jesli nie to moze da sie z nim jaos skontaktowac, aby przerobil tego OF pod wzgledem gameplaya. ;]

Przydalo by sie, aby miejsce 'other leagues 3' zastapila np. eredivisie.

I jak z tym japonskim komentem, pisalem calkiem serio. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patch jest boski,ogromnie poprawia grywalnosc :) szkoda tylko ze zamiast publicnosci mam te durne prostokąty z ktorymi nie wiem zabardzo co zrobic,nawet instalka gry na nowo nie pomogła...porażka :mur:

Sprawdz ustawienia w lodmixerze (daj wszystko na very high). ;] A w ogole to daj screena z tymi trybunami. ;)

Santi umiesz dedykowac tego OF od evo patcha, aby podniesc statystyki tak jak Chimps ? :D

Jesli nie to moze da sie z nim jaos skontaktowac, aby przerobil tego OF pod wzgledem gameplaya. ;]

Przydalo by sie, aby miejsce 'other leagues 3' zastapila np. eredivisie.

I jak z tym japonskim komentem, pisalem calkiem serio. :D

Nie umiem chociaz narzedzia posiadam do tego. ;] Prawdopodobnie Chimps zrobi dla tego OFa zmodyfikowany gameplay, bo juz taka prosba sie pojawila. ;] A co do komentarza japonskiego to tez bym sobie z checia taki zalaczyl jakby byl. :P

EDIT

Proponuje zagrac przeciwko NEC Nijmegen lub ta druzyna. ;) Super doping maja. ;] Niezle sa tez przyspiewki Lazio. B-)

Edytowane przez Santi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi